Obnoviť stránku

Redken Time Reset Conditioner 1000 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Redken Time Reset Conditioner 1000 ml

REDKEN Time Reset Conditioner je luxusný hĺbkovo vyživujúci kondicionér, ktorý je špeciálne vyvinutý pre potreby vekom oslabených vlasov.Tento unikátny kondicionér hĺbkovo hydratuje a ozdravuje vekom oslabené vlasové vlákno, dodáva mu intenzívnu výživu a regeneráciu, obnovuje štruktúru vlasu zvnútra, uzatvára povrch vlasového vlákna, reštrukturalizuje ochrannú kutikulu, chráni vlasy pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi a slnečným žiarením, zmäkčuje nepoddajné pramene, zanecháva Vaše vlasy mladistvých, svieži, hebké a poddajné, s oslnivým leskom a vitalitou.
Aktívne látky:
Exkluzívna technológia VITAL 5 COMPLEX obsahuje peptidy & ceramidy, ktoré pomáhajú posilniť vlasové vlákno a cielene opravujú slabé a krehké oblasti.Zelený čaj neutralizuje voľné radikály pomocou antioxidantov, kaméliový olej vyrovnáva vlhkosť, zmäkčuje húževnaté pramene a dodáva žiarivý lesk.UV filter chráni pred agresívnymi prvky okolitého prostredia, ktoré urýchľujú proces starnutia.
Použitie:
Aplikujte na vlhké vlasy, nechajte krátko pôsobiť, potom opláchnite vodou.
Účinky:
Výsledkom používania sú mladé, svieže a krásne vlasy, ktoré sú zdravo žiarivé, lesklé a jemné na dotyk.
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre suché, vekom oslabené vlasy. Obsah:1000 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL0621

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04