Obnoviť stránku

REDKEN Quick Dry Spray 400 ml

REDKEN Quick Dry Spray 400 ml



Lak na vlasy Quick Dry 18 poskytne vašim vlasom rýchloschnúcu a ultra silnú fixáciu. Bohaté zloženie laku dodá vlasom hydratáciu a spoľahlivo ich ochráni pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Po nanesení je lak veľmi rýchlo suchý a okamžite vlasy spevní. Poskytne kontrolu poletujúcim vlasom a ochráni ich aj pred vlhkosťou a nepriazňou počasia. Spevnite svoj účes kvalitným a spoľahlivým lakom!

Ultra silná fixácia laku Quick Dry 18 spoľahlivo udrží váš účes pod kontrolou a ponechá pritom vlasom prirodzenú pružnosť. Lak vlasy spevní, dodá im lesk a jedinečným spôsobom ich prevonia. Prípravok sa dobre rozčesáva a nezanecháva vo vlasoch zvyšky. Perfektne skrotí neposlušné vlasy, zabráni ich poletovaniu a dodá im pružnú a prirodzenú fixáciu. Kúpte si lak na vlasy, ktorý zasychá okamžite!
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Použitie:
Nanášajte na suché vlasy zo vzdialenosti 30 cm. Pre úpravu jednotlivých pramienkov vlasov aplikujte lak od korienkov ku končekom a potom vytvarujte.
Objem:
400 ml


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Lak

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Objem, Lesk

Typ vlasov

Typ vlasov Nepoddajné a krepovité

Objem

Objem 400 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Extra silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Nemá ochrannú funkciu
Kód:  KSVL2628
Produktové číslo:  3474636335893

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08