Obnoviť stránku

REDKEN Curvaceous Full Swirl 150 ml

4,0 1 hodnotení

REDKEN Curvaceous Full Swirl 150 ml

Vlasové sérum Redken Curvaceous Full Seidl je kozmetický prípravok patriaci do radu určeného pre starostlivosť o mužské vlasy – vlnité až kučeravé. Chráni pred krepatením vlasov a zároveň uzamyká hydratáciu vnútri vlasového vlákna. Sérum Redken Curvaceous je hladký nelepivý krém, ktorý umožňuje tvarovať kučeravé a nepoddajné vlnité vlasy, ktorým dodáva požadovaný tvar s nádherným leskom. Prípravok má mierne sladkú orechovú vôňu.

Prípravok obsahuje Curl Memory Komplex, ktorý je zložený z cukrových kryštálov, ktoré zaisťujú pevné držanie a uzamykajú hydratáciu vnútri vlasu. Reaktivuje a revitalizujú štruktúru vĺn a podporujú celkovú pružnosť vlasov. Moringa olej dodáva hydratáciu a chráni vlasy pred vysušením. Obaľuje povrch, stará sa o vyrovnanú štruktúru vlasového vlákna a dodáva pružnosť, žiarivý lesk a dodatočnú ochranu pred krepatením. Interlock Protein Network preniká hlboko do vlasovej kôry pre vnútorné posilnenie. UV filter chráni pred škodlivými vplyvmi slnečného svetla a chráni tak farbu vlasov pred vyblednutím.

Vlasové sérum je stylingový prípravok, ktorý premení nepoddajné vlny na skvele vyzerajúce kučery, ktoré budú mäkké a s dlhotrvajúcim leskom. Zároveň zlepšuje upraviteľnosť a poskytuje dlhodobú stabilitu účesu. Doprajte si kvalitný prípravok ktorý vaše vlasy nielen vyživuje ale zabraňuje ich krepateniu!
Aktívne látky:

  • Moringový olej dodáva hydratáciu a chráni vlasy pred vysušením.
  • Cukrové kryštály zaisťujú pevné držanie a uzamykajú hydratáciu vnútri vlasu. Reaktivuje a revitalizujú štruktúru vĺn a podporujú celkovú pružnosť vlasov.
  • Interlock Protein Network (IPN) preniká hlboko do vlasovej kôry pre vnútorné posilnenie.
  • UV filter chráni pred škodlivými vplyvmi okolitého prostredia a chráni farbu vlasov pred vyblednutím.

Typ vlasov:
Vhodný pre vlnité až kučeravé vlasy.
Použitie:
Aplikujte do vlhkých alebo suchých vlasov. Neoplachujte a upravte vlasy podľa potreby.
Objem:
150 ml

Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Butyleneglycol, Polyquaternium-69, Alcohol Denat., Dimethicone, Polysorbate 20, Panthenol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum / Fragrance, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxymethylglycinate, Chlorphenesin, Triethanolamine, Sorbitol, Carbomer, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Disodium EDTA, Dimethiconol, Isohexadecane, Aminomethyl Propanol, Octyldodecyl Neopentanoate, CI 77891/Titanium Dioxide, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Ethylhexylglycerin, Hexyl Cinnamal, Polysorbate 80, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Trideceth-6, Linalool, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Sorbitan Oleate, Limonene, Sodium Chloride, Benzophenone-4, Moringa Pterygosperma Seed Oil, Coumarin, Benzyl Alcohol, Isopropyl Alcohol, CI 42090/Blue 1, Potassium Sorbate, CI 19140/Yellow 5, Tocopherol.

 
 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia

Objem

Objem 150 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia
Kód:  KSVL2502
Produktové číslo:  884486095213

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01