Obnoviť stránku

REDKEN Curvaceous Conditioner 250 ml

5 1 hodnotení

REDKEN Curvaceous Conditioner 250 ml

Kondicionér Redken Curvaceous Conditioner je kozmetický prípravok na každodenné ošetrovanie vlnitých a kučeravých vlasov. Tento jedinečný výrobok vlasy posilňuje, hydratuje a dodáva im vysoký lesk. Produkt je možné použiť s následným opláchnutím i bez opláchnutia.
Tento luxusný kondicionér obsahuje Curl Memory Complex, ktorý vlasy posilňuje, vyživuje a dodáva im úžasný leskCukrové kryštály absorbujú vlhkosť a opätovne aktivujú prirodzenú pružnosť vlasov. Moringa olej obsahuje mastné kyseliny a vitamíny A a C, ktoré vlasy hĺbkovo hydratujú a vyživujú. Interlock Protein Network™ obsahuje tri kľúčové zložky, ktoré vlasy dokonale vyživujú a posilňujú.
Tento účinný kondicionér zlepšuje upravovateľnosť neposlušných vlasov a poskytuje vášmu účesu dlhotrvajúcu stabilitu. UV filtre obsiahnuté v kondicionéri chránia farbu vlasov pred vyblednutím. Po použití budú vlasy pružné, dokonale hydratované, jemné na dotyk a budú mať krásny, prirodzene zdravý lesk. Doprajte vašim vlasom luxusnú starostlivosť!
 

Aktívne látky:

  • Curl Memory Complex posilňuje, vyživuje a dodáva vlasom úžasný lesk
  • Moringa olej obsahuje mastné kyseliny a vitamíny A a C, ktoré hĺbkovo hydratujú a vyživujú vlasy
  • Interlock Protein Network™ obsahuje tri kľúčové ingrediencie, ktoré dokonale vyživujú a posilňujú vlasy z vnútra aj na povrchu

Typ vlasov:
Pre vlnité a kučeravé vlasy.
Použitie:
Môže byť aplikovaný s následným opláchnutím ale i bez neho. Naneste na umyté, uterákom osušené a opláchnite podľa potreby, pre výraznejší efekt neoplachujte.
Objem:
250 ml
Zloženie:
Aqua / Water / Eau, Paraffinum Liquidum / Mineral Oil / Huile Minerale, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetylesters, Amodimethicone, Behentrimonium Chloride, Parfum / Fragrance, Sorbitol, Methylparaben, Isopropyl Alcohol, Moringaoleifera Seed Oil, Trideceth-6, Hexyl Cinnamal, Linalool, Cetrimoniumchloride, Limonene, Arginine, Hydrolyzed Soy Protein, Ethylhexylmethoxycinnamate, Coumarin, Benzyl Alcohol, Hydrolyzed Vegetableprotein PG-Propyl Silanetriol.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Účinok

Účinok Lesk, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne

Objem

Objem 250 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová
Kód:  KSVL1638
Produktové číslo:  884486095138

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16