Obnoviť stránku

RECLAR Re-balancing Peeling Water 100 ml

23,26 €

RECLAR Re-balancing Peeling Water 100 ml

Peelingová voda, obsahujúca prírodné látky, obnovuje vlhkosť pokožky a vytvára na pleti ochrannú vrstvu. Zvyšuje elasticitu pokožky a zmäkčuje kožný maz. Pripraví Vašu pleť na hĺbkové a účinné čistenie pórov bez vysúšania či
podráždenie. Účinne bojuje proti čiernym bodkám a problematickým miestam na pleti. Je možné ju používať samostatne.
Na efektívnejšie čistenie a dokonalý peelingodporúčame používať v kombinácii s naším peelerom Reclar.

Kľúčové vlastnosti peelingovej vody RECLAR Re-balancing, 100 ml

  • Peelingová voda pre efektívne čistenie pleti, ktorá nevysušuje a nedráždi pleť
  • Je možné ju použiť samostatne alebo spolu s funkciou ultrazvukového peelingu

Účinné látky

Tea Tree – Pomáha udržiavať správne pH a pokožku chráni pred prienikom škodlivín z okolitého prostredia. Čajovníkový olej chráni kožu pred vysychaním a súčasne jej poskytuje životodarnú výživu.
Zelený čaj (extrakt) – Odstraňuje nečistoty a zmatňuje pleť. Udržuje kožné bunky pružné. Redukuje vplyv škodlivých slnečných lúčov na pleť. Chráni pleť pred tvorbou vrások a ďalšími prejavmi starnutia. Zabraňuje vzniku pigmentových škvŕn.
Rozmarín (extrakt) –  Napomáha upokojiť začervenanú pleť. Celkovo zlepšuje krvný obeh pleti a zamedzuje jej starnutiu.
Harmanček (extrakt) – používa sa na upokojenie kožnej vyrážky, akné a zle sa hojacich rán. Zabraňuje upchávaniu pórov pokožky.
Pupočník ázijský – Zlepšuje pružnosť pokožky a hojí rany. Pomáha mierniť exematické miesta.
Kadidlovník – Má protizápalové a antibakteriálne účinky. Je vhodný na pleť zmiešanú, problematickú, aknóznu alebo mastnú. Zlepšuje pružnosť pokožky a spomaľuje jej starnutie. Redukuje kožný maz a chráni našu pokožku pred vonkajšími vplyvmi.
Aloe Vera – Vhodná predovšetkým na problematickú pleť. Má silné antibakteriálne a protizápalové účinky. Výborne sa vstrebáva, nemastí, prejasňuje pleť, vyhladzuje ju. Veľkou výhodou je, že pokožku intenzívne hydratuje, omladzuje, 
napomáha proti tvorbe vrások.
Mäta – Vďaka svojim antiseptickým účinkom pokožku zbaví baktérií a zanechajú ju čistú. Má schopnosť redukovať kožný maz a spoločne s protizápalovými účinkami napomáha hojeniu vyrážok a zabraňuje ich šíreniu. Pokožku príjemne chladí, prekrví a tonizuje.
Eukalyptus – Odstraňuje nečistoty z kožných pórov, ktoré môžu spôsobovať akné, nejednotný farebný tón a mdlý vzhľad pleti. Zbavuje kožu zápalu a urýchľuje hojenie jaziev, ktoré na pleti zostali z chronických kožných chorôb. Pomáha tiež urýchľovať liečbu oparov a iných zápalových ochorení kože.
Tymian – Má komplexný vplyv na pokožku, ktorú prebudí k životu. Má ochladzujúce a upokojujúce účinky, zároveň ale 
podporuje lymfatickú cirkuláciu, takže prispieva k detoxikácii pokožky a vylučovaniu škodlivých látok.
Krídlatka japonská – Má antivírusové a antioxidačné účinky. Redukuje pigmentové škvrny.
Šišiak – Má silné antioxidačné a antibakteriálne účinky. Zbavuje plesní a parazitov. Je najvhodnejšia na mastnejšiu, problematickú či aknóznu pleť. Bylina pôsobí na pleť antialergicky.

Zloženie

Purified water, Glycerín, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Chloride, Octyldodeceth-16, Sodium Hyaluronate, Trehalose, Allantoín, Etylhexyglycerín, Tea Tree Leaf Oil, Green Tea Extract, Rosemary Leaf Extract, Citric Acid, Matricaria Flower Extract, Výťažok z Centella Asiatica, Boswellia Extract, Aloe Vera Extract, Mentha Rotundifolia Leaf (Apple Mint) Extract, Eucalyptus Leaf Extract, Caprylyl Glycol, Extrakt z listov Thymus Vulgaris, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Mastná, Normálna

Typ produktu

Typ produktu Na tvár

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  KSPL4535
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  745114283658

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01