Obnoviť stránku

REAL Jemný levanduľa 600 g

1,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
2,80 €

REAL Jemný levanduľa 600 g

Čistiaci krém REAL Levanduľa využijete pri odstraňovaní usadených nečistôt v kuchyni aj kúpeľni. Jeho jemná krémová konzistencia nepoškriabe bežné ani moderné povrchy . Vďaka tomu ho môžete s úspechom použiť na čistenie povrchov z hliníka, smaltu, kovu, sklokeramiky, z nehrdzavejúcej ocele, mramoru, keramika, plastu, laminátu, PVC atď. Hodí sa nielen na čistenie riadu, sporákov a obkladačiek, ale aj na očistu umývadiel, vaní či toaliet. S čistiacim krémom REAL efektívne odstránite mastnotu, pripáleniny aj usadenú špinu. Jeho vôňa provensálskej levandule príjemne prevonia priestor, v ktorom budete povrchy čistiť.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho krému REAL Levanduľa

  • Na účinné odstraňovanie usadených nečistôt v kuchyni aj kúpeľni
  • Hodí sa na čistenie riadu, sporákov, obkladačiek, umývadiel, vaní či toaliet
  • Čistiaci krém REAL Levanduľa s jemnou konzistenciou
  • Nepoškriabe bežné ani moderné povrchy
  • Odstránite mastnotu, pripáleniny aj usadenú špinu
  • Čistiaci krém REAL prevonia priestor vôní provensálskej levandule

Použitie:
Na handričku alebo čistený povrch nalejte potrebné množstvo prostriedku a mechanickým spôsobom odstráňte nečistotu. Nakoniec opláchnite čistou vodou.

Zloženie:
Abrazívum, aniónové povrchovo aktívne látky menej ako 5 %, Benzisothiazolinone, Butylphenyl, konzervačné činidlá, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Methylpropional, neiónové povrchovo aktívne látky menej ako 5 %, parfum, pomocné látky, voda.

Zloženie

aniónové povrchovo aktívne látky menej ako 5 %; neiónové povrchovo aktívne látky menej ako 5 %; pomocné látky; abrazívum; parfum, Butylphenyl Methylpropional; konzervačné činidlá, Benzisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone; voda.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Do kuchyne, Do kúpeľne, Univerzálne

Typ

Typ čističa Krém

Obsah chlóru

Obsah chlóru Bez chlóru

Vlastnosti

Vlastnosti Univerzálne

Počet kusov

Počet kusov 1 ks
Kód:  CIS1728
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594004376176

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18