Obnoviť stránku

REAL GREEN tablety do umývačky 40 ks

Garancia najlepšej ceny
13,70 €

REAL GREEN tablety do umývačky 40 ks

Ekologické tablety do umývačky REAL GREEN All in One neobsahujú fosfáty, chlór ani konzervačné prostriedky. Aktívne látky v nich obsiahnuté odstránia z riadu mastnotu, všetky zvyšky jedla aj zaschnuté škvrny. Enzýmy pôsobia už pri nízkych teplotách, preto voľte nízkoteplotné umývacie programy a využívajte celú kapacitu umývačky. Tým obmedzíte nielen spotrebu energie a vody, ale významne znížite aj dopad na životné prostredie. Tablety zároveň zmäkčujú vodu, a tak je všetok riad po umytí dokonale čistý a lesklý. Bezfosfátové tablety do umývačky REAL GREEN vás potešia vysokou biologickou odbúrateľnosťou a sviežou vôňou Green Wash. Vyskúšajte aj ostatné ekologické čistiace prostriedky REAL GREEN.

Kľúčové vlastnosti ekologických tabliet do umývačky REAL GREEN

  • Kombinácia aktívnych látok odstráni mastnotu, zvyšky potravín aj zaschnuté škvrny
  • Ekologické tablety do umývačky REAL GREEN All in One neobsahujú fosfáty, chlór ani konzervačné prostriedky
  • Enzýmy pôsobia už pri nízkych teplotách, tablety zmäkčujú vodu
  • Vysoká biologická odbúrateľnosť
  • Tablety do umývačky REAL GREEN sú vhodné aj pre domácnosti s vlastnou čističkou odpadových vôd
  • Svieža vôňa Green Wash, dokonale čistý riad

Čo ponúka zelená séria čistiacich prostriedkov REAL GREEN

Zelená séria čistiacich prostriedkov REAL GREEN v sebe ukrýva mohutnú čistiacu silu a zároveň šetrnosť k prírode i k čisteným povrchom. Suroviny vrátane parfumov a konzervačných látok boli starostlivo vyberané tak, aby nezaťažovali životné prostredie. Biologická odbúrateľnosť prípravkov bola otestovaná akreditovaným laboratóriom podľa metodiky OECD 301D (požiadavka minimálne 60 %). Vďaka tomu sú čistiace prostriedky REAL GREEN ideálne aj pre domácnosti s vlastnými čističkami odpadových vôd.

Spôsob použitia:
Možno použiť na všetky druhy riadu vhodné do umývačky. Vyberte jednu tabletu z ochranného obalu. Vybalenú tabletu vložte do hlavného dávkovača na umývací prostriedok a zatvorte ho. Na každú várku riadu použite jednu plne rozpustnú tabletu. Uistite sa, že všetky riady možno umývať v umývačke, a neumývajte spoločne striebro s nerezovou oceľou. Kovový riad umývajte podľa pokynov výrobcu.

Zloženie:
Bieliace činidlá na báze kyslíka 5 % alebo viac, ale menej ako 15 %; polykarboxyláty 5 % alebo viac, ale menej ako 15 %; neiónové povrchovo aktívne látky menej ako 5 %; fosfonáty menej ako 5 %; enzýmy; parfum, Limonene.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na riad

Druh

Druh Multifunkčný

Podľa radu

Podľa radu All in 1

Počet kusov

Počet kusov 40 ks

Podľa konzistencie

Podľa konzistencie Pevné

Typ produktu

Typ produktu Tablety
Kód:  CIS824
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594004375759

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18