Obnoviť stránku

REAL GREEN riad 5 kg

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

REAL GREEN riad 5 kg

Ekologický umývací prostriedok REAL GREEN môžete používať nielen na umývanie riadu, ale aj na všetky umývateľné plochy. Aktívne látky v ňom obsiahnuté odstránia mastnotu a odolné nečistoty bez toho, aby poškodili životné prostredie, alebo čistený povrch. Prostriedok na riad REAL GREEN je dermatologicky testovaný, má neutrálne pH a silné odmasťovacie schopnosti. Vytvára bohatú penu a všetok riad je po umytí čistý a lesklý. Výborný umývací prípravok vás poteší až 98,5 % biologickou odbúrateľnosťou a jemnou vôňou kvetín a citrusov. Vyskúšajte aj ostatné ekologické čistiace prostriedky REAL GREEN .

Kľúčové vlastnosti ekologického prostriedku na riad REAL GREEN

  • Kombinácia aktívnych látok odstráni mastnotu aj odolné nečistoty
  • Nedochádza k poškodeniu prírody ani čistených povrchov
  • Ekologický umývací prostriedok na riad REAL GREEN je možné použiť na všetky umývateľné povrchy
  • Bohatá pena, jemná vôňa kvetín a citrusov
  • Dokonale čistý a lesklý riad
  • Biologická odbúrateľnosť až 98,5 %
  • REAL GREEN na riad je vhodný aj pre domácnosti s vlastnou čističkou odpadových vôd

Čo ponúka zelený rad čistiacich prostriedkov REAL GREEN

Zelený rad čistiacich prostriedkov REAL GREEN v sebe ukrýva mohutnú čistiacu silu a zároveň ohľaduplnosť k prírode i k čisteným povrchom. Suroviny vrátane parfumov a konzervačných látok boli starostlivo vyberané tak, aby nezaťažovali životné prostredie. Biologická odbúrateľnosť prípravkov bola otestovaná akreditovaným laboratóriom podľa metodiky OECD 301D (požiadavka minimálne 60 %). Vďaka tomu sú čistiace prostriedky REAL GREEN ideálne aj pre domácnosti s vlastnými čističkami odpadových vôd.

Spôsob použitia: 
Neumývajte riad pod tečúcou vodou, ale napustite vodu do drezu a pridajte 10 ml umývacieho prostriedku na 4 litre vody. Po umytí riad opláchnite čistou pitnou vodou.

Zloženie: 
Aniónové povrchovo aktívne látky 5 % alebo viac, ale menej ako 15 %; neiónové povrchovo aktívne látky 5 % alebo viac, ale menej ako 15 %; amfolytické povrchovo aktívne látky menej ako 5 %; parfum; konzervačné činidlá, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Laurylamine Dipropylenediamine; voda.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 5 000 g (5 kg)

XXL balenie

XXL balení Áno

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Určenie

Určenie Na riad

Typ

Typ čističa Tekutý

Vlastnosti

Vlastnosti Ekologické, Bez chlóru

Vlastnosti

Vlastnosti Ekologický

Hmotnosť

Hmotnosť 5 kg

Typ produktu

Typ produktu Prostriedok na riad

Určenie

Určenie Do kuchyne
Kód:  CIS829
Produktové číslo:  8594004375858

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06