Obnoviť stránku

RAID proti potravinovým moľom, 3 ks

4,7 55 hodnotení
6,19 €
Pri kúpe 1-2 balenie 6,19 €/balenie
Pri kúpe 3 a viac balenie 5,77 €/balenie

RAID proti potravinovým moľom, 3 ks

Povedzte moliam STOP a chráňte si potraviny pred týmito nepríjemnými škodcami. Odpudzovač Raid obsahuje papierové prúžky s lepom, ktoré sa umiestnia do blízkosti potravín, ako je napríklad, sušené ovocie, orechy, výrobky z kakaa, múky a podobne. Nástrahy obsahujú špeciálnu látku, ktorá privábi samčie mole. Tie sa prilepia na prúžok, čím sa zastaví ichreprodukčný cyklus.

Táto šikovná nástraha pôsobí veľmi efektívne až šesť týždňov a neobsahuje žiadny insekticíd, čo umožňuje jej umiestnenie do blízkosti potravín.

Zloženie

Směs neobsahuje žádné látky >0,1 %, které splňují kritéria pro perzistentní, bioakumulativní a toxické nebo vysoce perzistentní a vysoce bioakumulativní látky v souladu s přílohou XIII.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Proti moliam

Forma

Forma Lepiace pásky

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania
Kód:  ODP009
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5907635901403

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08