Obnoviť stránku

RAID Max pena proti lezúcemu hmyzu 400 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 3,88 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 3,50 €/ks

RAID Max pena proti lezúcemu hmyzu 400 ml

Raid proti lezúcemu hmyzu predstavuje insekticídny aerosólový prípravok, ktorý je vďaka vylepšenej receptúre mnohonásobne účinnejší. Rýchlo zasiahne proti mravcom, švábom a inému obťažujúcemu hmyzu v domácnosti. Priamy rozprašovač sa ľahko dostane aj do neprístupných škár, kde sa hmyz najradšej zdržiava. Pre totálnu likvidáciu funguje jeho účinok až 3 mesiace, nanesená pena zmizne, ale účinná látka chráni pred mravcami a švábmi aj naďalej.

Kľúčové vlastnosti

  • Pre okamžité vyhubenie hmyzu
  • Možno použiť aj ako preventívnu ochranu
  • Dlhotrvajúci účinok po dobu až 3 mesiacov
  • Účinný proti švábom aj ich vajíčkam
  • Ničí mravce a iný lezúci hmyz
  • Rýchly účinok
  • Bez parfumácie
  • Vhodný aj do interiéru
  • Vďaka aplikátoru sa ľahko nanáša

Zloženie:  

Účinná látka: 0,1 g cypermetrínu a 0,1 g imiprothrinu v 100 g prípravku

Návod na použitie: Pred použitím pretrepte. Pri aplikácii udržujte nádobku vo zvislej polohe, namierte na miesto postreku a stlačte. Aplikujte priamo na hmyz alebo miesta, kde sa skrýva alebo často vyskytuje: okolie kuchynskej linky, odpadkových košov, okien, dverí a prasklín. Pre dlhodobú účinnosť aplikujte na cestičky výskytu hmyzu, skryté miesta, štrbiny v stene a všetky otvory dverí a okien. Striekajte zo vzdialenosti 1 meter (cca 5 sek/dĺžkový meter). Vyvetrajte priestor 15 minút po nastriekaní. Opakujte aplikáciu po každom umytí daného miesta.

Varovanie:  

Používajte podľa návodu. Nestriekajte na osoby a zvieratá. Skladujte oddelene od potravín, nápojov a krmív pre zvieratá. Pred aplikáciou odneste alebo zakryte potraviny, zariadenia k príprave potravín a riadu. Nestriekajte na elektrické zariadenia pod napätím. Pred použitím odstráňte alebo zakryte teráriá, akváriá a zvieracie klietky. Pri postreku majte vypnutý vzduchový filter u akvária. Používajte iba v dobre vetraných priestoroch. Cypermetrín môže vyvolať alergickú reakciu.

 

Parametre a špecifikácia

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania

Určenie

Určenie Proti blchám, Proti mravcom, Proti švábom
Kód:  ODP060
Produktové číslo:  5000204764123
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09