Obnoviť stránku

RAID Essentials, proti lietajúcemu a lezúcemu hmyzu, 400 ml

5 2 hodnotení
Cenová bomba
5,20 € Ušetríte 1,79 €

RAID Essentials, proti lietajúcemu a lezúcemu hmyzu, 400 ml

Trápi vás lietajúci a lezúci hmyz? Kúpte si odpudzovač hmyzu RAID Essentials. Ide o účinný insekticíd v spreji, ktorý je vhodný ako na lietajúci, tak aj na lezúci hmyz. Určite oceníte rýchlosť prípravku, účinok sa dostaví už za 1 – 2 minúty. Pomocou odpudzovača RAID Essentials vyhubíte mravce, šváby, cvrčky, blchy, muchy, komáre, osy, rybenky, záškodníky, stonožky, mnohonožky, pavúky i mole. Sprej neobsahuje žiadne pridané vône a funguje na báze vody. Objem nádoby je 400 ml.

Kľúčové vlastnosti odpudzovača lietajúceho a lezúceho hmyzu RAID Essentials

  • RAID Essentials je účinný insekticíd v spreji
  • Odpudzovač je vhodný na lietajúci aj na lezúci hmyz
  • Funguje už za 1 – 2 sekundy
  • RAID Essentials neobsahuje pridané vône
  • Insekticíd funguje na vodnej báze

Použitie – lietajúci hmyz:  
Najprv v danej miestnosti, kde chcete hmyz hubiť, zatvorte všetky okná a všetky dvere. Potom nastriekajte odpudzovač RAID Essentials smerom nahor do vzduchu v celej miestnosti. Prípravok aplikujte 1 meter od tapiet, stien a rôznych predmetov. V štandardne veľkej miestnosti stačí RAID Essentials striekať 8 – 10 s. Po aplikácii opustite na 15 minút danú miestnosť a po návrate ju dôkladne vyvetrajte.

Použitie – lezúci hmyz:  
Použitie odpudzovača RAID Essentials na lezúci hmyz je ľahké. Stačí sprej namieriť 30 cm od hmyzu a 1 – 2 sekundy pevne držať stlačený aplikátor prípravku RAID Essentials.

Zloženie

Účinné látky: Chrysanthemum cinerariaefolium, výtažek z otevřených a zralých květů Tanacetum cinerariifolium, získaný superkritickým oxidem uhličitým 0,25 % (2,5 g/kg), piperonylbutoxid 1,05 % (10,5 g/kg)

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Určenie

Určenie Proti muchám, Proti mravcom, Proti osám a sršňom

Forma

Forma V spreji

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania
Kód:  ODP259
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5000204271720

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08