Obnoviť stránku

RAID Essentials Freeze, sprej proti lezúcemu hmyzu, 350 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

RAID Essentials Freeze, sprej proti lezúcemu hmyzu, 350 ml

Trápi vás lezúci hmyz? Zaobstarajte si odpudzovač hmyzu RAID Essentials Freeze spray. Ide o účinný prípravok v spreji, ktorý je vhodný na lezúci hmyz. Iste oceníte rýchlosť prípravku, účinok sa dostaví už za 2 až 3 sekundy. Pomocou odpudzovača RAID Essentials Freeze spray vyhubíte mravce, šváby, pavúky a ploštice. Sprej neobsahuje žiadne biocídne látky. Ide totiž o aerosól, ktorý lezúci hmyz v priebehu niekoľkých sekúnd zmrazí. Nezanecháva pritom žiadne chemické zvyšky ani zápach. Vďaka tomu je vhodný aj v prostredí pre deti a domácich zvierat. Objem nádoby je 350 ml. 

Kľúčové vlastnosti odpudzovača lezúceho hmyzu RAID Essentials Freeze spray

  • RAID Essentials Freeze spray je vhodný aj do prostredia detí
  • Odpudzovač je vhodný na lezúci hmyz
  • Funguje už za 2 – 3 sekundy
  • RAID Essentials Freeze spray neobsahuje biocídne látky
  • Insekticíd funguje na báze zmrazenia

Použitie:  
Použitie odpudzovača RAID Essentials Freeze spray je ľahké. Stačí odstrániť krytku a namieriť na hmyz v uhle 45°. Zo vzdialenosti 30 cm naň striekajte 2 až 3 sekundy odpudzovač RAID Essentials Freeze spray, kým sa hmyz neprestane hýbať. Následne hmyz odstráňte. 

Zloženie

VHODNÉ NA POUŽITIE V BLÍZKOSTI DETÍ A DOMÁCICH ZVIERAT* ZMRAZÍ HMYZ NA ĽAHKÉ ODSTRÁNENIE *pri použití podľa návodu. Prípravok nepodlieha registrácii. Obsahuje iba hnacie plyny (LPG). POUŽITE NA NASLEDUJÚCI HMYZ: šváby*, pavúky, mravce, ploštice.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 350 ml

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania

Určenie

Určenie Proti mravcom

Forma

Forma V spreji
Kód:  ODP256
Produktové číslo:  5000204244199

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14