Obnoviť stránku

RAID, elektrický odparovač suchý vankúšik, 1 + 10 ks

4,9 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -6 %
6,79 € 7,19 €

RAID, elektrický odparovač suchý vankúšik, 1 + 10 ks

Určite to poznáte, keď vás v noci otravujú komáre a nedajú vám spať. Preto by ste si mali zaobstarať tento elektrický odparovač Raid, ktorý vás zbaví týchto starostí raz a navždy. Má veľmi rýchly a trvalý účinok a v balení sa nachádza aj 10 kusov náhradných náplní.

Náplň tvorí suchý vankúšik, ktorý ľahko vložíte do odparovača a už sa nemusíte o nič starať. Je to insekticídny prípravok, ktorý zaručuje ochranu proti otravným komárom a drobnému lietajúcemu hmyzu. Vďaka veľmi účinnému zloženiu jeden vankúšik poskytuje ochranu až na 12 hodín.

Zloženie:  
d-allethrin, benzínová frakcia (ropná), hydrogénovaná ťažká; nízkovriaci hydrogénovaný benzín, 2,6-di-terc.butyl-pkresol

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Proti komárom

Forma

Forma Elektrický

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania

Funkcie

Funkcie Vypínač

Druh náplne

Druh náplne Tuhá
Kód:  ODP004
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4000290107133

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04