Obnoviť stránku

RADOX Feel Free 200 ml

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

RADOX Feel Free 200 ml

Sprchový gél Radox Feel Free s objemom 200 ml sa o pokožku stará, šetrne ju umýva a zbavuje nečistôt. Zanecháva ju dokonale čistú, hebkú a vláčnu. Vyznačuje sa dlhotrvajúcou vôňou zeleného čaju a kokosovej vody, ktorá sa postupne uvoľňuje dotykom až 12 hodín. Intenzívna vôňa pokožku prevoňajú, dodá energiu a navodí pocit sviežosti počas celého dňa. Po sprchovaní bude vaša pokožka maximálne čistá, príjemne voňajúca a osviežená. Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Kľúčové vlastnosti sprchovacieho gélu RADOX Feel Free s dlhotrvajúcou vôňou zeleného čaju a kokosovej vody

  • Sprchový gél Radox Feel Free pre všetky typy pokožky
  • S intenzívnou vôňou zeleného čaju a kokosovej vody
  • Dlhotrvajúca vôňa sa postupne uvoľňuje až 12 hodín
  • Dodáva energiu a sviežosť po celý deň
  • Gél pokožku šetrne umýva a zbavuje nečistôt

Použitie:
Sprchový gél naneste pri umývaní na pokožku tela, krúživými pohybmi nechajte speniť a potom dôkladne opláchnite vodou. Vyhnete sa kontaktu s očami.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.
Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Acrylates copolymer, Parfum, Acrylamidopropyltrimonium chloride/acrylamide copolymer, Citric acid, Cocamide MEA, Disodium EDTA, DMDM hydantoin, Glycerin, Hydrolized milk protein, Magnesium nitrate, Polyurethane crosspolymer-2, Urea, Xanthan gum, Alpha-isomethyl ionone, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, CI 19040, CI 42090
Odporúčanie:
Prípravok je len na vonkajšie použitie. Používajte ho len podľa pokynov. Zabráňte kontaktu s očami. V prípade kontaktu s očami ich ihneď dôkladne vypláchnite čistou vodou. Nepoužívajte na poškodenú pokožku a pokiaľ dôjde k podráždeniu, prerušte používanie.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml
Kód:  SG498
Produktové číslo:  8710908535987

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14