Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

QUANTO Fresh Ocean 5 l

4,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 balenie 4,09 €/balenie
Pri kúpe 2 balenie 3,46 €/balenie
Pri kúpe 3 a viac balenie 3,13 €/balenie

QUANTO Fresh Ocean 5 l

Kvalitná starostlivosť o vašu bielizeň

Podmanivá sviežosť a hebkosť bielizne, to je rokmi vyskúšaná kvalita aviváže QUANTO. Čerstvý závan mora vnikne do vašich skriní spolu s vypranou bielizňou, ak použijete aviváž Fresh Ocean. Aviváž je k bielizni veľmi šetrná, maximálne chráni jej štruktúru a farby. Užite si dlhotrvajúcu sviežosť, ktorá vás bude sprevádzať na každom kroku! Výhodné veľké balenie 5 l.
Objem:
5 l
Použitie:
Dávkujte podľa návodu na použitie na zadnej strane výrobku. 

zloženie:
< 5 %: katiónové povrchovo aktívne látky, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, parfum, hexylcinnamal, benzyl salicylát, citronellol

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Parfumovaná
Kód:  AVI008
Produktové číslo:  8592326009635

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14