Obnoviť stránku

QALT Excel Eco 3 kg (40 praní)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 balenie 9,29 €/balenie
Pri kúpe 2 a viac balenie 8,54 €/balenie

QALT Excel Eco 3 kg (40 praní)

QALT Excel Eco predstavuje univerzálny prací prášok s certifikátom Ekologicky šetrného výrobku. Práve vďaka obsahu ľahko rozložiteľných tenzidov a obmedzenho množstva nebezpečných látok sa radí medzi ekologicky šetrné prípravky. Prášok zaistí čistotu všetkým druhom tkanín a je možné ho používať na automatické aj ručné pranie. S nečistotami si pritom poradí už od 30 °C, spoľahlivo odstraňuje tiež odolné škvrny. QALT Excel Eco sa postará o čistotu a sviežosť vašej bielizne, ktorú prevonia príjemnou vôňou.

Kľúčové vlastnosti pracieho prášku QALT Excel Eco

  • Univerzálny prací prášok
  • Zaistí čistotu všetkým druhom tkanín
  • Vhodný na automatické aj ručné pranie
  • Poradí si s nečistotami už od 30 °C
  • Spoľahlivo odstraňuje aj odolné škvrny
  • Bielizeň prevonia príjemnou sviežou vôňou
  • QALT Excel Eco s certifikátom Ekologicky šetrného výrobku

Bezpečnostné varovanie:
Spôsobuje vážne poškodenie očí. Dráždi kožu. Uchovávajte mimo dosahu detí. Používajte ochranné rukavice/ochranný odev/ochranné okuliare/tvárový štít. Po manipulácii starostlivo umyte ruky. Pri zasiahnutí očí: Opatrne niekoľko minút oplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené, a ak je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte Toxikologické informačné centrum alebo lekára. Pri styku s pokožkou: Umyte veľkým množstvom vody a mydla. Pri podráždení pokožky, vyhľadajte lekársku pomoc/starostlivosť. Kontaminovaný odev vyzlečte a pred ďalším použitím vyperte. Obsahuje enzýmy proteázu. Môže vyvolať alergickú reakciu.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 3 000 g (3 kg)

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Vlastnosti Odstránenie škvŕn pri praní

Typ pracieho prostriedku

Typ pracieho prostriedku Prací prášok
Kód:  PPR590
Produktové číslo:  8594018044948

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04