Obnoviť stránku

Puzdro barel (vysoké) - veľké

2,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Puzdro barel (vysoké) - veľké

Toto veľké a vysoké puzdro typu "barel" výrazne uľahčí manipuláciu s kontaktnými šošovkami. Vďaka špeciálnemu tvaru puzdra nie je nutné používať klieštiky, pinzety či prsty. Zvlášť pri prstoch existuje významné riziko poškodenia šošovky pritlačením nechtom k plochému puzdru. Pozor! Toto puzdro nie je určené na čistenie šošoviek peroxidovými systémami.

Nezabudnite puzdro udržiavať vždy čisté - po každom nasadení šošovky je nutné roztok vymeniť za čerstvý. Pred opätovným použitím je potom nutné puzdro znova vypláchnuť a naplniť čerstvým roztokom. Dbajte aj na to, aby bola kontaktná šošovka úplne ponorená v roztoku.

Upozornenie: odporúčame vymeniť puzdro s každou novou fľašou roztoku. Maximálna doba použiteľnosti puzdra je 3 mesiace od jeho prvého použitia - naplnenia roztokom. Potom je nutné puzdro vymeniť za nové.

Kód:  CLEA212

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01