Obnoviť stránku

PURITY VISION Bio Vanilkový olej na pery 10 ml

5 1 hodnotení
6,05 €

PURITY VISION Bio Vanilkový olej na pery 10 ml

Rozmaznávajte svoje pery s ošetrujúcim bio olejom, ktorý poskytuje harmonizujúcu starostlivosť všetkým typom pleti. Bio Vanilkový olej od značky PURITY VISION poskytuje perám výživu, ochranu a regenerujúcu starostlivosť. Vďaka unikátnej kombinácii macerátu z vanilkových strukov a ošetrujúcich olejov vytvára prípravok PURITY VISION Bio Vanilkový olej na perách jemnú vrstvu, ktorá ich chráni proti vysušovaniu a popraskaniu a zanecháva ich zamatovo hebké, lesklé a voňavé. Prípravok je vhodný okrem ošetrenia pier aj na starostlivosť o okolie nechtov a možno ho využiť aj ako parfum. Luxusný macerát so sladkou vôňou vanilky sa dodáva v praktickom balení, ktoré sa zmestí do každej kabelky. 

Kľúčové vlastnosti pleťového oleja PURITY VISION Bio Vanilkový olej na pery

  • Unikátna kombinácia macerátu z vanilkových strukov a ošetrujúcich olejov na starostlivosť o pery, nechty aj ako prírodný parfum
  • Bio Vanilkový olej poskytuje perám výživu, ochranu a regenerujúcu starostlivosť
  • Prípravok PURITY VISION chráni proti vysušovaniu a následnému popraskaniu
  • Bio Vanilkový olej  zanecháva pery zamatovo hebké, lesklé a voňavé
  • Kandelilový vosk vytvára na povrchu pier jemný film, ktorý ich dlhodobo chráni, zabraňuje ich vysúšaniu a popraskaniu
  • S Bio Ricinovým, Bio Jojobovým, Bio Mandľovým a Bio Arganovým olejom s vitamínmi F a E na ochranu kožných buniek a na ich regeneráciu
  • Môžete ho použiť aj na okolie pier, vyživíte tak túto citlivú oblasť a predídete jej vysušovaniu
  • PURITY VISION Bio Vanilkový olej sa šetrne stará o kožu v okolí nechtov
  • Aby váš obľúbený rúž dlhšie vydržal, použite olej ako podkladovú bázu
  • Bio Vanilkový olej na pery môžete praktickým roll-onom naniesť aj na pulzné body na zápästí či v lakťovej jamke a použiť ako parfum
  • Praktické balenie, ktoré sa zmestí do každej kabelky a nezaberie takmer žiadne miesto
  • PURITY VISION Bio Vanilkový olej spĺňa prísne pravidlá certifikovanej prírodnej kozmetiky
  • Neobsahuje syntetické zlúčeniny, GMO zložky ani minerálne oleje
  • Bio Vanilkový olej je vegánsky, nebol testovaný na zvieratách a neobsahuje žiadne suroviny živočíšneho pôvodu

Bio Vanilkový olej spája účinky prírodných zložiek

Oleje PURITY VISION sa vyrábajú tradičnou maceráciou v Bio Slnečnicovom, Bio Jojobovom a Bio Arganovom oleji. Macerát z pravej vanilky je v produkte od PURITY VISION ešte doplnený Bio Ricínový olejom s obsahom vitamínu E a zdravých mastných kyselín, ktoré zaistia výživu a pomoc aj už vysušeným perám a Bio Arganovým olejom, jedným z najdrahších a najvzácnejších olejov na svete, s vysokým obsahom vitamínu F a vitamínu E, ktoré spomaľujú starnutie pleti. Kandelilový vosk zabraňuje vysúšaniu a Fair Trade Bio Jojobový olej vďaka vysokému obsahu vitamínu E tiež prispieva k ochrane kožných buniek a k ich regenerácii. Tento univerzálny kozmetický prípravok obsahuje aj Bio Mandľový olej, ktorý redukuje lúpanie a popraskanie, pokožku regeneruje, hĺbkovo vyživuje a zmierňuje podráždenie. 

Prípravok od PURITY VISION má široké použitie

Bio Vanilkový olej na pery má mnohostranné použitie. Skvele sa hodí nielen na nanášanie na pery, ale aj na ich okolie, kde zabraňuje vysúšaniu. Tento kozmetický prípravok PURITY VISION v praktickom vreckovom balení je skvelý aj pri starostlivosti o okolie nechtov a nechtových lôžok, pretože pomáha predchádzať nepríjemným záderom a dodáva rukám pestovaný vzhľad. PURITY VISION Bio Vanilkový olej na pery je výborný aj ako podklad pod rúž. Pretože prípravok nádherne vonia a disponuje roll-onom, môžete ho naniesť na pulzné body na zápästí či v lakťovej jamke a použiť ako voňavku. Sladká vôňa sa bude postupne uvoľňovať a prevonia vám celý deň. 

Cruelty free a vegán Bio Vanilkový olej na pery PURITY VISION

Tento univerzálny kozmetický prípravok sa pýši okrem iného aj certifikátom Fair for Life. Táto certifikácia podporuje spravodlivejší medzinárodný obbchod s rozvojovým svetom, zameriava sa na poctivé a pozitívne vzťahy medzi farmármi a výrobcami, medzi zamestnancami a zamestnávateľmi a medzi obchodníkmi. Pleťový olej PURITY VISION Bio Vanilkový taktiež spĺňa prísne pravidlá certifikovanej prírodnej kozmetiky neobsahuje syntetické zlúčeniny, GMO zložky ani minerálne oleje. Bio Vanilkový olej je vegánsky, nebol testovaný na zvieratách a neobsahuje žiadne suroviny živočíšneho pôvodu. 

Zloženie

INCI: Helianthus annuus Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Vanilla Planifolia Fruit, Tocopherol. Z ekologického poľnohospodárstva.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Prírodné, Vegan

Objem

Objem 10 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Regeneračný
Kód:  KSPL3329
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595572902590
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14