Obnoviť stránku

PURITY VISION Bio Levanduľový krém upokojujúci 40 ml

5 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -8 %
10,90 € 11,90 €

PURITY VISION Bio Levanduľový krém upokojujúci 40 ml

Omladzujúci pleťový krém s čisto prírodným zložením. Bio levanduľový krém od značky PURITY VISION je účinným pomocníkom pre všetky typy pleti najmä v starostlivosti o aknóznu, ekzematickú a citlivú pleť. Ľahká levanduľová vôňa v sebe skrýva bylinný nádych a jemné tóny sladkej vanilky. Hlavnou zložkou pleťového krému je Fair Trade Bio bambucké maslo, ktoré obsahuje veľa vitamínov a minerálov a poskytuje takpokožke intenzívnu hydratáciu a regeneráciu. Krém Purity Vision vás už po prvom nanesení príjemne osvieži a navodí pocit pokoja.

Kľúčové vlastnosti omladzujúceho Bio levanduľového krému PURITY VISION

  • Krém PURITY VISION s ľahkou vôňou levandule a sladkej vanilky
  • Vhodný na starostlivosť o aknóznu, ekzematickú a citlivú pleť
  • Upokojuje pokožku a zmierňuje prejavy svrbenia aj začervenanie
  • Pleťový krém sa ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky
  • Bambucké maslo s obsahom mnohých vitamínov a minerálov
  • Poskytuje pokožke intenzívnu hydratáciu a regeneráciu
  • Bio levanduľový krém PURITY VISION má čisto prírodné certifikované zloženie

Prírodné zloženie v hlavnej úlohe

Fair Trade Bio Bambucké maslo PURITY VISION pochádza z čistých oblastí východnej Afriky, z plodov menej známeho a ťažšie dostupného druhu maslovníka afrického (Vitellaria Nilotica). Obsahuje preto oveľa viac prospešných látok než bežne dostupná bambucké maslá. Rozpúšťa sa pri telesnej teplote, vďaka čomu sa ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Macerát z levandule lekárskej, bio konopný olej a bio bambuckémaslo pokožku upokojuje a zisťuje prirodzenú regeneráciu kožných buniek. Postará sa o výrazné zlepšenie stavu pleti. Černuchový olej aj indický Neem zmierňuje začervenanie aj svrbenie. Chráni pleť pred vonkajšími vplyvmi. Bio levanduľový krém od PURITY VISION má rovnako ako ostatné produkty tejto značky certifikované prírodné zloženie, neobsahuje žiadne suroviny živočíšneho pôvodu a nie je testovaný na zvieratách.

Použitie:
Krém sa nanáša na vyčistenú pleť. Pre komplexnú starostlivosť je vhodné používať ho spolu s BIO levanduľovou vodou od značky Purity Vision.

Zloženie:
Butyrospermum Parkii Butter * **, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Cannabis Sativa Seed Oil *, Helianthus Annuus Seed Oil*, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Nigella Sativa Seed Oil *, Chamomilla recutita Flower Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract *, Azadirachta Indica Leaf Extract, Tocopherol, Linalool **.*Z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva, ** Prirodzená súčasť macerátu

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Prírodné, Vegan

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 40 ml

Účinok

Účinok Vyživujúci, Upokojujúci, Regeneračný, Na akné

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Problematická, Zmiešaná

Vek

Vek 15+

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Zloženie

Špecifické zloženie Bez alkoholu, S prírodnými zložkami
Kód:  KSPL3173
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595572903368
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14