Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Purity Vision BIO Levanduľové maslo 20 ml

3,41 €

Purity Vision BIO Levanduľové maslo 20 ml

Túžite po dokonale hydratovanej a mladistvo vyzerajúcej pokožke? Potom si nenechajte ujsť telové maslo PURITY VISION. Produkt má vyživujúci účinok. O vašu pokožku bude skvele postarané vďaka zloženiu s prírodnými olejmi. Zaraďujeme ho do organickej kozmetiky a vďaka tomu prináša len to najčistejšie, čo príroda ponúka. Tento levanduľový variant vás určite zaujme a postará sa o spríjemnenie každodenných rituálov v rámci starostlivosti o vašu pokožku. Telové maslo PURITY VISION na alergie, na ekzém, proti svrbeniu kože, na veľmi suchú pokožku a na podráždenú pokožku poskytne tú najlepšiu starostlivosť, pokožku zároveň udrží pevnú, hebkú a vláčnu.

Zásadné vlastnosti telového masla Purity Vision BIO Levanduľové maslo 20 ml

  • Dodajte svojej pokožke maximálnu starostlivosť telovým maslom
  • Účinok: vyživujúci
  • Zloženie s prírodnými olejmi
  • Obsahuje bio suroviny
  • Objem telového masla predstavuje 20 ml

Zloženie

Butyrospermum Parkii Butter*/•, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Tokoherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Linalool**. * Z ekologického poľnohospodárstva. ** Prirodzená súčasť macerátu a esenciálneho oleja. • Certifikované Fair for Life Fair Trade: 92,07 % z celkového obsahu.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Objem

Objem 20 ml

Vlastnosti

Účinok Vyživujúci
Špecifikácia Bio
Rad Levanduľový

Problémy

Problémy Na alergie, Na ekzém, Proti svrbeniu kože, Na veľmi suchú pokožku, Na podráždenú pokožku

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi
Butyrospermum Parkii Butter*/•, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Tokoherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Linalool**. * Z ekologického poľnohospodárstva. ** Prirodzená súčasť macerátu a esenciálneho oleja. • Certifikované Fair for Life Fair Trade: 92,07 % z celkového obsahu. '>
Kód:  DRGaaa0204
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5693
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16