Obnoviť stránku

Pure Fiji Exotický masážny a kúpeľový olej Biely zázvor 240 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pure Fiji Exotický masážny a kúpeľový olej Biely zázvor 240 ml

Pure Fiji Exotický masážny a kúpeľový olej Biely zázvor je luxusná prírodná telový olej, ktorý je svojou jemnou textúrou vhodný pre všetky typy pokožky. Zmes unikátnych prírodných olejov sa veľmi rýchlo vstrebáva, vypĺňa, omladzuje, hĺbkovo hydratuje a vyživuje Vašu pokožku, napomáha pri hojení jaziev, odstraňovanie pleťových vád, ktorými sú napríklad pečeňové škvrny, vyhladzuje vrásky a zamedzuje nepriaznivému pôsobeniu voľných radikálov. Svojim účinným zložením je vhodný na každodennú starostlivosť o Vaše telo aj vlasy. Je to úplne jednoduché riešenie pre dokonalú starostlivosť o celé Vaše telo.
Aktívne látky:
Obsiahnuté vitamíny a vzácne oleje spolu s výťažkami z bieleho zázvoru Vašej pleť nádherne prevonia, celkovo zregenerujú a zrevitalizují, zamedzujú predčasnému starnutiu a nadmernému vysušovaniu Vašej pokožky.
Kokos je produktom prírody, ktorý má blahodarné účinky na zdravie - to už ostrovania južného Pacifiku vedia po stáročia. Pre svoju krásu objavili to, čo my teraz znovu-objavujeme. Po viac ako 2000 rokov, obyvatelia južného Pacifiku používajú kokosový olej spolu s extraktmi kvetín k zjemnenie, hydratáciu, ochrane a hojenie pokožky. Čistý panenský kokosový je ručne vylisovaný z čerstvého kokosu technológiou studeného procesu, ktorý zachováva prírodné živiny. Práve ony majú hlboké hydratačné účinky a silu anti-oxidantov, ktoré chránia pokožku pred voľnými radikálmi a pomáha jej regenerácii.
Až doteraz si ostrovania produkovali kokosový olej v malom množstve len pre svoju potrebu. Súčasné technologicky nenáročné vybavenie a skúsenosti miestnych obyvateľov odovzdávané z generácie na generáciu umožňujú produkciu väčšieho množstva tohto zázračného oleja. Teraz je aj vyšším zdrojom ich príjmu, ktorý nahrádza klasickú produkciu kokosov.
Produkty Pure Fiji sú vyrábané len so surovín z rastlín, ktoré sa pestujú na ostrovoch.

Použitie:
Možno aplikovať niekoľkými spôsobmi:
Po kúpeli na pokožku celého Vášho tela či k masáži na konkrétne partie.
Do Vašich vlasov pred umytím, zabráni tak ich nadmernému vysušeniu šampónom.
Do kúpeľa, do teplej vody, k príjemnej relaxačné kúpeli s blahodárnymi účinkami pre Vašu pleť.
Po opaľovaní k zníženiu začervenanie a pnutia Vašej pokožky, hĺbkové hydratáciu a celkovej regenerácii pleti.
Nastávajúcim mamičkám sú odporúčané masáže bruška.
Deťom na upokojenie podráždenej a vysušenej pokožky.
Účinky:
Výsledkom používania je zdravá, mladistvá, vyživená a hĺbkovo hydratovaná pleť, ktorá je optimálne chránená proti nepříznivosti vonkajších vplyvov a je nádherne prevoňaná bielym zázvorom.
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane veľmi jemnej detskej pokožky. Obsah: 240 ml

Parametre a špecifikácia

Typ prípravku

Typ prípravku Olej
Kód:  KSTE0215n

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18