Obnoviť stránku

PRO:VOKE Touch of Silver Colour care Shampoo 400 ml

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 5,80 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 5,40 €/ks

PRO:VOKE Touch of Silver Colour care Shampoo 400 ml

Šampón PRO:VOKE Touch of Silver Colour care Shampoo zabraňuje vyblednutiu a škvrnám. Poskytuje vlasom prirodzený vzhľad a neutralizuje nelichotivý žltý nádych. Obsahuje účinné, ale jemné prísady, ktoré zlepšujú lesk a udržujú farebný odtieň. Doprajte svojim vlasom tento šampón, aby boli zdravé, krásne a farebné ako keby ste sa vrátili z kaderníka!

Kľúčové vlastnosti šampónu PRO:VOKE Touch of Silver Colour care Shampoo

  • Posilňujúci šampón PRO:VOKE Touch of Silver Colour care Shampoo
  • Obsahuje antioxidanty a zjasňujúce zložky
  • Zvyšuje lesk a udržuje farebný odtieň

Použitie:
Vmasírujte do mokrých vlasov, vytvorte penu a dôkladne opláchnite. Optimálne výsledky dosiahnete striedavým používaním s prípravkom PRO:VOKE Touch of Silver Brightening Shampoo. 

Všimnite si:
Zabráňte kontaktu s tkaninami a poréznymi povrchmi; produkt môže zanechať škvrny.

Zloženie:

Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Wheat Amino Acids, Polyquaternium-59, Panthenol, Cocamide Dea, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Styrene/Acrylates Copolymer, Butylene Glycol, Betaine, Glycol Stearate, Disodium Distyrylbiphenyl Disulfonate, Sodium Lauryl Sulfate, Phenoxyethanol, Trideceth-7, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, EDTA, Parfum (Fragrance), Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Potassium Sorbate, Magnesium Chloride, Acid Violet 43

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Typ šampónu

Typ šampónu Silver

Účinok

Účinok Lesk, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Objem

Objem 400 ml
Kód:  VLS745
Produktové číslo:  5012008469401

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02