Obnoviť stránku

PRORASO Sensitive Pre-Shave Cream 100 ml

4,8 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,19 €

PRORASO Sensitive Pre-Shave Cream 100 ml

Obľúbený výrobca talianskej kozmetiky značky PRORASO predstavuje viac ako 70-ročnú históriu klasického mokrého holenia. Vo svojom bielom rade ponúka krém pred holením na citlivú pokožku Sensitive Pre-Shaving Cream, s ktorým dosiahnete hladší výsledok. Obsahuje 97 % zložiek prírodného pôvodu, vrátane výťažkov z ovsa a zeleného čaju, ktoré pleť upokojujú a zjemňujú, aby bola pripravená na holenie. Funguje ako ochranný štít, ktorý minimalizuje vznik drobných raniek a škrabancov od žiletky. Krém pred holením PRORASO Sensitive Pre-Shave Cream pôsobí antioxidačne a ošetrenej pokožke dodá potrebnú dávku hydratácie. Príjemným bonusom potom pre vás určite bude jeho ľahká a osviežujúca ovocná vôňa limetky a jablka.

Kľúčové vlastnosti krému pred holením PRORASO Sensitive Pre-Shaving Cream

  • Značka PRORASO predstavuje 70-ročnú históriu talianskeho holenia
  • Krém Sensitive Pre-Shaving Cream je určený na aplikáciu pred holením
  • Obsahuje 97 % zložiek prírodného pôvodu, vrátane výťažkov z ovsa a zeleného čaju
  • Pleť upokojí a zjemní, čím minimalizuje vznik raniek a škrabancov od žiletky
  • Bez parabénov, ftalátov, silikónov, minerálnych olejov, umelých farbív, alebo SLS
  • Použitím krému pred holením PRORASO Sensitive Pre-Shaving Cream dosiahnete hladšieho oholenia
  • S ľahkou a osviežujúcou ovocnou vôňou limetky a jablka

Použitie:
Aplikujte na vlhkú pokožku pred holením. Vmasírujte krém krúživými pohybmi a neoplachujte. Ohoľte sa ako obvykle pomocou vášho obľúbeného krému na holenie, alebo mydla.

Zloženie

Aqua (Water / Eau), Stearic Acid, Sorbitol, Glycerín, Parfum (Fragrance), Avena sativa (Oat) Kernel Extract, Camellia sinensis Leaf Extract, Thymus vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Potassium Hydroxide, Mentol, Cetearyl Alcohol, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Disodium EDTA, Penta- Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Limonene, Linalool, Citral, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citronellol

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Krém

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá
Kód:  HOL445
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8004395000036

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16