Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PREMIUM LINE manikúrová súprava veľká PL 252 svetlohnedá

4,8 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PREMIUM LINE manikúrová súprava veľká PL 252 svetlohnedá

Manikúrová súprava PL 252 Premium Line obsahuje špeciálne nástroje značky Solingen.

Táto súprava pomôcok je určená pre domácu manikúru a je uložená v tmavohnedom puzdre, ktoré je zdobené elegantným hadím vzorom. Tento dizajn urobí z manikúrovej súpravy darček, ktorý zaručene poteší každú ženu. Čisté a pekne upravené nechty sú v dnešnej dobe považované za absolútnu samozrejmosť nielen u žien, ale aj mužov. Hoci je manikúra ponúkaná v špecializovaných kozmetických salónoch, čoraz častejšie dnes ľudia vyhľadávajú kvalitné pomôcky, ktoré by im dopomohli k perfektne vykonanej úprave nechtov na rukách aj v pohodlí ich domova. Táto bohato vybavená súprava bude skvelým pomocníkom pri domácej starostlivosti o nechty!

Manikúra Premium Line je uložená v noblesnom lesklom puzdre a obsahuje nožnice na nechty, nožnice na zastrihávanie kožičky v okolí nechtov, praktickú šikmú pinzetu, pilník, kliešte aj klieštiky na nechty a 4 ďalšie manikúrové nástroje. S týmito špičkovými nástrojmi bude vaša manikúra príjemnú relaxačnú záležitosťou , ktorú si môžete dopriať kedykoľvek si len spomeniete a ktorej výsledok bude zaručene vždy dokonalý.  

Manikúra sa používa z kozmetických, ale aj lekárskych dôvodov pre krásne a zdravé nechty. Každý člen domácnosti by mal vlastniť svoju vlastnú súpravu, aby sa zamedzilo šíreniu nepríjemných kožných infekcií. Avšak pri používaní vašej osobnej manikúry by mali byť dodržiavané niektoré hygienické návyky ako napríklad pravidelné umývanie a dezinfekcia nástrojov, občasné premazanie a v neposlednom rade tiež ich skladovanie v suchom a čistom prostredí. K tomu dopomôže praktické organizované puzdro, v ktorom má každá pomôcka svoje špeciálne miesto.

Manikúrne nástroje Solingen disponujú prvotriednou kvalitou, špičkovým vyhorovením a dlhou životnosťou. Na výrobu pomôcok i pevného puzdra sú použité tie najkvalitnejšie a vysoko odolné materiály. Stavte na kvalitu v podobe manikúry Premium Line a nebudete ľutovať!

Parametre a špecifikácie:

Obsah puzdra:

  • Nožnice na nechty
  • Nožnice na kožtičku v okolí nechtov
  • Pinzeta šikmá
  • Pilník na nechty
  • Kliešte na nechty
  • Klieštiky na nechty
  • 4 ďalšie manikúrne nástroje

Farba puzdra:
Svetlohnedá s hadím vzorom

Rozmery puzdra:
Zatvorené - 14,3×9,8×2,5 cm
Roztvorené - 14,3×24,6 cm

Povrchová úprava nástrojov:
Lesklý nikel 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál puzdra Koža

Počet nástrojov

Počet nástrojov 10

Typ balenia

Typ balenia Cestovné balenie
Kód:  KSMA0011-j
Produktové číslo:  8595162103505

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07