Obnoviť stránku

Premax Italy Nožnice na nechtovú kožičku PR 1027 Blue

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Premax Italy Nožnice na nechtovú kožičku PR 1027 Blue

Premax Italy Nožnice na nechtovú kožičku PR 1027 Blue je skvelá kozmetická pomôcka pre domácu manikúru. Kvalitný nástroj na kozmetické úpravy má povrch z matného chrómu a vyniká originálnym talianskym dizajnom. Nožnice na zastrihávanie kožičky sú 9 cm dlhé, zahnuté a majú strieborno-modrú farbu. Kvalitné prevedenie a nezameniteľný vzhľad, to sú výrobky svetoznámej talianskej firmy Premax.
Čisté a pekne upravené nechty patrí v dnešnej dobe už ku každodennej hygiene a starostlivosti o nechty nie je cudzie ženám, ani mužom. Manikúru si môžete nechať urobiť v špecializovaných kozmetických salónoch a nechtových štúdiách. Nevýhodou ale je, že táto procedúra vás bude stáť veľa času a značné finančné vydanie. Čoraz častejšie začínajú ženy aj muži vyhľadávať kvalitné pomôcky, ktoré by im pomohli k perfektne vykonanej úprave nechtov aj v pohodlí ich domova.
Nožnice na nechtovú kožičku sú dôležitým pomocníkom, ktorý v domácej manikúre nesmie chýbať. Vďaka svojmu tvaru sa dostanú pohodlne všade tam, kde klasické nožnice nemajú šancu uspieť. Vyskúšajte aj vy kvalitu a originálny taliansky design a budete zaručene spokojní!
Rozmer:

9 cm
Prevedenie:
Matný chróm
Farba:
Modro-strieborná

Kód:  KSMA0067
Produktové číslo:  PR 1027M

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11