Obnoviť stránku

PREDATOR Outdoor + impregnácia 400 ml

3,0 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,53 €

PREDATOR Outdoor + impregnácia 400 ml

PREDATOR Outdoor + impregnácia je vodoodolný a maximálne účinný insekticídny repelent určený pre impregnáciu odevov, obuvi, stanov, moskytiér, závesov, detských kočíkov a podobne. Možno ho aplikovať aj priamo na vyskytujúci sa hmyz. Repelent vás ochráni pred kliešťami a všetkými druhmi komárov vo všetkých geografických oblastiach. Je vhodný najmä pre oblasti s vysokým zamorením nebezpečného hmyzu, kde hrozí prenos nákazy vírusu ZIKA, žltej zimnice, horúčky Dengee, malária, West Nile vírusu, tahyne, Lymskej borélie či kliešťovej encefalitídy. Jeho účinnosť bola testovaná SZÚ Praha, lesníkmi a cestovateľmi. Po dôkladnom ošetrení textílie poskytuje repelent PREDATOR ochranu až na jeden mesiac. Špeciálny 360° ventil umožňuje jednoduchú aplikáciu vo zvislej aj vodorovnej polohe. Prípravok neznižuje priepustnosť vodných pár, a preto je vhodný aj na látky typu Gore-Tex či Sympatex.

Kľúčové vlastnosti repelentu PREDATOR Outdoor + impregnácia

  • Insekticídny vodoodolný impregnačný repelent PREDATOR Outdoor
  • Na impregnáciu odevov, obuvi, stanov, moskytiér, závesov, detských kočíkov a podobne
  • Vhodný aj k priamej aplikácii na vyskytujúci sa hmyz
  • PREDATOR Outdoor + impregnácia je určený pre oblasti s vysokým zamorením nebezpečného hmyzu
  • Veľmi účinný proti kliešťom a všetkým druhom komárov vo všetkých zemepisných oblastiach
  • Testovaný Štátnym zdravotným ústavom Praha
  • Vhodný aj na látky typu Gore-Tex, Sympatex a podobne
  • 360° ventil umožňuje dávkovanie vo zvislej aj vodorovnej polohe
  • Obsahuje účinné látky DEET 25 %, Permethrin 0,5 %, Geraniol 1 %, Water resist aditív
  • Impregnačný repelent PREDATOR Outdoor poskytuje ochranu až na jeden mesiac

Použitie:
Pred použitím dôkladne pretrepte a aplikujte na suchý a čistý povrch zo vzdialenosti 20 až 30 cm. Po odznení účinnosti aplikáciu opakujte. Prípravok môže poškodiť niektoré materiály z umelých hmôt. Pred použitím vyskúšajte, či danú látku nepoškodzuje.

Zloženie:
Účinná látka: N, N-Dietyl-3-methylbenzamid (CAS: 134-62-3, ES: 205-149-7) 249 g / kg, Permetrín (CAS: 52645-53-1, ES: 258-067- 9) 5 g/kg, Eucalyptus citriodora oil (CAS: 1245629-80-4) 1 g/kg. Obsahuje: butylacetát, benzínová frakcia, (hnací plyn) propán, bután

Upozornenie:
Mimoriadne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom: pri zahrievaní sa môže roztrhnúť. Škodlivý po požití. Dráždi kožu. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Môže spôsobiť ospalosť alebo závraty. Veľmi toxický pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Opakovaná expozícia môže spôsobiť vysušenie alebo popraskanie pokožky. Obsahuje PERMETHRIN. Môže vyvolať alergickú reakciu. Uchovávajte mimo dosahu detí. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi zapálenia. Zákaz fajčenia. Nestriekajte do otvoreného ohňa alebo iných zdrojov zapálenia. Neprepichujte alebo nespaľujte ani po použití. Nevdychujte aerosóly. Používajte iba vonku alebo v dobre vetraných priestoroch. Pri používaní výrobku nejedzte, nepite ani nefajčite. Odstráňte obsah/nádobu ako nebezpečný odpad v schválenej zberni odpadov. Nevystavujte teplote presahujúcej 50 °C/122 °F.

PO POŽITÍ: Okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM alebo lekára. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. PO VDÝCHNUTÍ: Presuňte osobu na čerstvý vzduch a nechajte ju v polohe uľahčujúcej dýchanie. PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody. Telefónne číslo pre naliehavé situácie: Toxikologické informačné centrum, Ďumbierska 1, 128 08 Praha 2. Tel.: +420 224 919 293, +420 224 915 402. Spotrebujte najlepšie do 24 mesiacov od dátumu výroby uvedeného na dne nádoby.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Určenie

Určenie Proti kliešťom, Proti komárom, Proti muchám, Proti tropickému hmyzu

Forma

Forma V spreji

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania

Vlastnosti

Vlastnosti Odolný proti vode, Obsahuje DEET
Aplikácia Do priestoru
Obsah DEET 25 %
Kód:  ODP213
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595117103369

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09