Obnoviť stránku

PREDATOR 3D, repelent, 400 ml

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €
Pri kúpe 1 ks 14,90 €/ks
Pri kúpe 2-3 ks 14,16 €/ks
Pri kúpe 4-5 ks 13,40 €/ks
Pri kúpe 6 a viac ks 12,66 €/ks

PREDATOR 3D, repelent, 400 ml

PREDATOR 3D, repelent je priestorový a plošný insekticíd s repelentným účinkom určený na impregnáciu povrchov (porézny materiál, stany, markízy). Po aplikácii sa samovoľným odparovaním vytvorí nepriestupná a neviditeľná moskytiéra, ktorá vás bezpečne chráni pred dotieravým hmyzom. Repelent je určený na ošetrenie vnútorných aj vonkajších priestorov, kde odpudzuje a hubí hmyz. Je účinný proti všetkým vývojovým štádiám komára, likviduje ako larvy a kukly, tak i dospelých jedincov. Prípravok nie je vhodný na impregnáciu odevov. Vyskúšajte novú 3 D generáciu ochrany pred nepríjemným a nebezpečným hmyzom.

Kľúčové vlastnosti repelentu PREDATOR 3D

  • Priestorový a plošný insekticíd s repelentným účinkom značky PREDATOR
  • Vodoodolná insekticídna impregnácia povrchov (porézny materiál, stany, markízy)
  • Účinnosť až 1 mesiac
  • Odpudzuje, paralyzuje a hubí komáre, kliešte, muchničky, muchy, čmelíky, potemníky, mole, mravce, ploštice a iný hmyz
  • Repelent PREDATOR 3D je určený na ošetrenie vnútorných aj vonkajších priestorov
  • Nie je vhodný na impregnáciu odevov
  • Hubí všetky vývojové štádiá komárov
  • 3 D repelent PREDATOR obsahuje účinné látky: Transfluthrine 2 % a Geraniol 1 %

Použitie:
Použite plošne na porézny materiál, kde sa pohybujete. Aplikujte v množstve 0,1 až 0,5 ml/m3, 0,5 ml/m2 v interiéri a v exteriéri aplikujte v množstve 1 až 5 ml/m2 na verandy, altánky, posedenia, markízy, závesy, záclony, moskytiéry, stany a podobne. Po odznení účinnosti aplikáciu opakujte.

Zloženie:
PBO 10 g/kg, Transfluthrin (CAS: 118712-89-3, ES: 405-060-5) 2 g/kg, Geraniol (CAS: 106-24-1, ES: 203-377-1) 1 g/kg, obsahuje: Propán-2-ol, hnací plyn (propán, bután, izobután)

Upozornenie:
Mimoriadne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom: pri zahrievaní sa môže roztrhnúť. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Veľmi toxický pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Uchovávajte mimo dosahu detí. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi zapálenia. Zákaz fajčenia. Neprepichujte alebo nespaľujte ani po použití. Nestriekajte do otvoreného ohňa alebo iných zdrojov zapálenia. Zabráňte vdychovaniu aerosólov. Používajte iba vonku alebo v dobre vetraných priestoroch. PO VDÝCHNUTÍ: Presuňte osobu na čerstvý vzduch a nechajte ju v polohe uľahčujúcej dýchanie. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Iba prázdnu nádobku odovzdajte do zberu, náplň zlikvidujte ako nebezpečný odpad.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Určenie

Určenie Proti kliešťom, Proti komárom, Proti muchám, Proti mravcom

Forma

Forma V spreji

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania

Vlastnosti

Vlastnosti Odolný proti vode
Aplikácia Do priestoru
Kód:  ODP214
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595117103376

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14