Obnoviť stránku

PreBEBA Discharge pre predčasne narodené deti 400 g

5 1 hodnotení
18,90 €

PreBEBA Discharge pre predčasne narodené deti 400 g

Dojčenské mlieko Beba má zloženie, ktoré pripomína materské mlieko, takže je správnou voľbou na zdravý vývin vášho bábätka. Už od prvých okamihov života bábätka sa vám bude hodiť počiatočné dojčenské mlieko. Obsahuje množstvo živín, ktoré potrebujú tie najmladšie deti na svoj zdravý vývin. Toto od výrobcu Beba má hmotnosť 400 g a balenie dáva k dispozícii 1 ks. Mlieko bez lepku bude vaše dieťatko milovať.

Najdôležitejšie vlastnosti dojčenského mlieka PreBEBA Discharge pre predčasne narodené deti 400 g

  • Živiny v ňom prispievajú k zdravému vývoju detí
  • Dojčenské mlieko Beba radíme medzi počiatočné mlieka
  • Umelé mlieko radu PreBEBA je perfektné pre bábätká od 0 mesiacov
  • Bez lepku
  • Umelé mlieko Beba má hmotnosť 400 g
  • Počet kusov v balení: 1 ks

Zloženie

LAKTÓZA (z MLÉKA), rostlinné oleje (slunečnicový, palmový, kokosový, řepkový nízkoerukový, slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové), enzymaticky hydrolyzované bílkoviny MLÉČNÉ SYROVÁTKY, maltodextrin, minerální látky (glycerofosforečnan vápenatý, chlorid vápenatý, chlorid hořečnatý, chlorid draselný, citronan
sodný, síran železnatý, síran zinečnatý, síran měďnatý, síran manganatý, jodid draselný, selenan sodný), triglyceridy se středně dlouhým řetězcem, RYBÍ olej, cholin bitartát, olej z Mortierella Alpina, vitamíny (L-askorbát sodný, DL-α-tokoferyl-acetát, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, riboflavin, retinyl-acetát, thiamin-mononitrát, pyridoxin-hydrochlorid, kyselina listová, fyllochinon, cholekalciferol, D-biotin, kyanokobalamin), inositol, L-arginin, taurin, L-karnitin, bakterie mléčného kvašení (Bifidobacterium lactis CNCM I-3446; 1 x 10⁸ KTJ /100 g prášku na konci minimální trvanlivosti).

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 400 g
Počet ks v balení 1 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Zloženie

Zloženie Bez lepku

Podľa radu

Podľa radu PreBEBA

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY21378
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8445290889324
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13