Obnoviť stránku

Pracie prostriedky

Pracie prostriedky sú súčasťou každej domácnosti. Výber toho správneho sa odvíja najmä od farby bielizne a preferovanej konzistencie. Osobitné požiadavky potom musia spĺňať pracie prášky pre bábätká, ktoré majú veľmi citlivú pokožku. Aké sú vlastnosti jednotlivých typov a čo všetko by ste o nich mali vedieť? Pokračovať
Spresniť parametre
1110 položiek

Pracie prostriedky

Pracie prostriedky zahŕňajú celú škálu prípravkov na účinné pranie. V závislosti od tkaniny zvoľte prací prášok na bielu bielizeň alebo univerzálny prášok na farebnú bielizeň. Široký výber vôní uspokojí aj tých najnáročnejších. Stálicami v našej ponuke sú pracie prostriedky Ariel, Persil alebo Vanish. Vďaka inovatívnemu zloženiu si vždy poradia aj s veľmi odolnými škvrnami, ktoré spoľahlivo odstránia aj z tých najhlbších vlákien.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11