Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Pracie prostriedky

Pracie prostriedky sú súčasťou každej domácnosti. Výber toho správneho sa odvíja najmä od farby bielizne a preferovanej konzistencie. Osobitné požiadavky potom musia spĺňať pracie prášky pre bábätká, ktoré majú veľmi citlivú pokožku. Aké sú vlastnosti jednotlivých typov a čo všetko by ste o nich mali vedieť? Pokračovať
Spresniť parametre
1127 položiek

Pracie prostriedky

Pracie prostriedky zahŕňajú celú škálu prípravkov na účinné pranie. V závislosti od tkaniny zvoľte prací prášok na bielu bielizeň alebo univerzálny prášok na farebnú bielizeň. Široký výber vôní uspokojí aj tých najnáročnejších. Stálicami v našej ponuke sú pracie prostriedky Ariel, Persil alebo Vanish. Vďaka inovatívnemu zloženiu si vždy poradia aj s veľmi odolnými škvrnami, ktoré spoľahlivo odstránia aj z tých najhlbších vlákien.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14