Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Pracie prášky

Sypký prací prášok je osvedčenou klasikou medzi pracími prostriedkami. Pracie prášky je najvhodnejšie používať na bielu a svetlú bielizeň, tie s označením Color však môžete bez obáv použiť aj na bielizeň farebnú. Väčšina z nich obsahuje bielidlá, vďaka ktorým zvládnu pri bežnom praní odstrániť aj veľmi odolné škvrny. V prípade tmavej bielizne by však tieto bielidlá mohli spôsobiť nežiaduce blednutie farieb. Aké sú ich ďalšie klady a zápory?

Pokračovať
Spresniť parametre
161 položiek

Pracie prášky

Široký výber pracích prostriedkov dnes zahŕňa aj stálicu – klasické pracie prášky, ktoré všetci poznáme od nepamäti. Výrobcovia vylepšujú zloženie pracích práškov, pridávajú svieže vône a ponúkajú svoje pracie prášky na rôzne druhy bielizne. Možno si vybrať zo širokého výberu veľkostných balení pracích práškov, napríklad prací prášok na 40 praní (2,8 kg), prášok na 80 dávok (6 kg) alebo napríklad prací prášok 7,5 kg.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08