Obnoviť stránku

Polti Vaporella ASSE VAPORELLA TOP

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Polti Vaporella ASSE VAPORELLA TOP

Väčšie pohodlie pri žehlení s doskou pre parné generátory

Žehliaca doska Polti Asse Vaporella Top sa stane nepostrádateľným pomocníkom vo vašej domácnosti. Má vystužený rám, a tak sa perfektne hodí aj pre parné generátory. Hlavnú dosku tvorí mriežka, ktorá je pokrytá kvalitnou vrstvou bavlny. Doska tak ľahko prepúšťa paru a zamedzuje vlhnutiu oblečenia. V jej výbave nechýba ani praktický rukávnik, s ktorým pohodlne ožehlíte každý rukáv.


Polti Vaporella Asse Top
 

Skladná tak, že ju upracete kamkoľvek

Plochu žehliacej dosky tvorí mriežka so zosilneným rámom a jej dobrej stabilite napomôže masívna krížová konštrukcia. Veľmi jednoducho sa skladá a upratať ju môžete tým pádom kamkoľvek. Nechcenému otvoreniu dosky bráni bezpečnostný zámok, jej poťah je potom kedykoľvek možné zložiť a vyprať.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmer žehliacej plochy

Dĺžka 124 cm

Vlastnosti

Vlastnosti Nastaviteľná výška, Držiak na žehličku
Kód:  PLT1022
Produktové číslo:  FPAS0045
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18