Obnoviť stránku

PLASMON sušienky s mliečnou príchuťou 240 g, 12 mes.+

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PLASMON sušienky s mliečnou príchuťou 240 g, 12 mes.+

Premýšľate, čo vziať na výlet či prechádzku svojmu dieťaťu? Ideálnou voľbou na zahnanie menšieho hladu sú sušienky pre deti PLASMON, ktoré sú vhodné od 12 mesiacov. Ich zloženie vyhovie zvláštnym požiadavkám na výživu malých detí. Výrobca chcel pre vaše deti to najlepšie, a preto sa rozlúčil s konzervantmi a umelými farbivami. Disponujú aj potrebnými vitamínmi a minerálmi, ktoré by nemali chýbať v každodennom jedálničku. Predávajú sa v praktickom balení, ktoré sa vám pohodlne zmestí do prebaľovacej tašky, kočíka či kabelky. Celé balenie obsahuje jednu sušienku.

Hlavné prednosti sušienok pre deti PLASMON sušienky s mliečnou príchuťou 240 g, 12 mes.+

  • Sušienky pre deti PLASMON dokážu splniť zvláštne požiadavky na výživu malých detí
  • Toto občerstvenie sa hodí na výletoch aj doma
  • Určené deťom od 12 mesiacov
  • Bez konzervačných látok a umelých farbív
  • Nechýbajú v nich ani vitamíny a minerály
  • Detské sušienky PLASMON ponúkajú obilné zložky
  • Hmotnosť balenia je 240 g

Zloženie

Pšeničná múka, cukor, slnečnicový olej, sušené odstredené mlieko, smotana (2 %), jačmenný sladový výťažok, kypriace látky (hydrogénuhličitan amónny, hydrogénuhličitan sodný, difosforečnan disodný), uhličitan vápenatý, aróma (mlieko), emulgátor: slnečnicový lecitín, fumarát železnatý, síran zinočnatý, niacín, vitamín E, riboflavín, tiamín, vitamín B6, vitamín A, kyselina listová, vitamín K, vitamín B12. Alergény sú zvýraznené v zložení. Môže obsahovať stopy sóje. Skladujte na suchom mieste mimo zdrojov tepla. - nezameniteľná mliečna chuť - tvarovaná priamo pre detskú ručičku - bez palmového oleja, farbív a konzervantov - obsahuje vápnik, železo a vitamíny pre zdravý vývoj - vyrobené v Taliansku z preverených surovín - pôvod všetkých surovín nájdete na plasmon.it/filiera - obsahuje 6 samostatných balenie - každé balenie obsahuje 8 sušienok - sušienky Plasmon sú ideálne pre konzumáciu v rámci pestrej a vyváženej stravy - odporúčané množstvo pre dojčatá (do jedného roka) je 1 kus denne a pre batoľa (od jedného do troch rokov) 2 kusy denne

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 240 g
Počet ks v balení 1 ks

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Pridané vitamíny a minerály

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 12 mesiacov

Jednotlivé zložky

Zložky Obilné
Kód:  BABY19287
Produktové číslo:  8001040418369

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14