Obnoviť stránku

PLASMON sušienky 720 g, 6 mes.+

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PLASMON sušienky 720 g, 6 mes.+

Potrebujete vziať niečo dieťaťu na výlet alebo na prechádzku? Na zahnanie menšieho hladu oceníte sušienky pre deti PLASMON, ktoré môžete podávať od 6 mesiacov. Ich zloženie zodpovedá zvláštnym požiadavkám na výživu malých detí. Výrobca chcel pre vaše deti to najlepšie, a preto sa rozlúčil s konzervantmi a umelými farbivami. Tiež sú zdrojom minerálov a vitamínov, ktoré radíme k samozrejmým súčastiam každodenného jedálnička. Môžu sa pochváliť praktickým balením, vďaka ktorému sa ľahko zmestia do prebaľovacej tašky, kočíka či kabelky. Zakúpením výrobku si zabezpečíte 144 ks detských sušienok.

Kľúčové znaky sušienok pre deti PLASMON sušienky 720 g, 6 mes.+

  • Sušienky pre deti PLASMON dokážu splniť zvláštne požiadavky na výživu malých detí
  • Chutné občerstvenie využijete doma aj na prechádzke
  • Pre deti od 6 mesiacov
  • Bez konzervačných látok a umelých farbív
  • Nechýbajú v nich vitamíny a minerály
  • Sušienky pre deti PLASMON ponúkajú obilné zložky
  • Hmotnosť balenia je 720 g

Zloženie

Pšeničná múka, cukor, rastlinné oleje (slnečnicový, olivový), sušené odstredené mlieko, pšeničný škrob, jačmenný sladový výťažok, kypriace látky (hydrogénuhličitan amónny, hydrogénuhličitan sodný, difosforečnan disodný), uhličitan vápenatý, emulgátor: slnečnicový lecitín, arómy, fumarát železa, niacín, riboflavín, tiamín, vitamín B6. Alergény sú zvýraznené v zložení. Môže obsahovať stopy sóje. Skladujte na suchom mieste mimo zdrojov tepla. - nezameniteľná charakteristická chuť - rozplýva sa na jazyku - bez palmového oleja, farbív a konzervantov - ľahko stráviteľná - s obsahom tuku iba 8% - vyrobené v Taliansku z preverených surovín - pôvod všetkých surovín nájdete na plasmon.it/filiera - obsahuje 12 samostatných balení - každé balenie obsahuje 12 sušienok - limitovaná edícia Mangiastorie - rozprávači príbehov - každá desiata je príbehom - limitovaná edícia je k dispozícii iba do vypredania zásob - sušienky Plasmon sú ideálne pre konzumáciu v rámci pestrej a vyváženej stravy - odporúčané množstvo pre dojčatá (do jedného roka ) je 1 kus denne a pre batoľa (od jedného do troch rokov) 2 kusy denne

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 720 g
Počet ks v balení 144 ks

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Pridané vitamíny a minerály

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov

Jednotlivé zložky

Zložky Obilné
Kód:  BABY19286
Produktové číslo:  8001040418277

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16