Obnoviť stránku

PLASMON sušienky 120 g, 6 mes.+

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PLASMON sušienky 120 g, 6 mes.+

Hodila by sa vám nejaká maličkosť pre vaše dieťa na cesty či na prechádzku? Malý hlad skvele zaženú sušienky pre deti PLASMON, ktoré môžete podávať už od 6 mesiacov. Napĺňajú zvláštne požiadavky na výživu malých detí. Pre výrobcov bolo veľmi dôležité, aby výsledný produkt nemal v zložení konzervanty a umelé farbivá. Môžu sa pochváliť minerálmi a vitamínmi, ktoré by mali byť zaradené do každodenného jedálnička. Predávajú sa v praktickom balení, ktoré sa vám pohodlne zmestí do prebaľovacej tašky, kočíka či kabelky. V balení obdržíte celkom 24 ks sušienok pre deti.

Podstatné parametre sušienok pre deti PLASMON sušienky 120 g, 6 mes.+

  • Sušienky pre deti PLASMON vyhovujú zvláštnym požiadavkám na výživu malých detí
  • Vhodná desiata na cesty aj výlety
  • Sú vhodné pre deti od 6 mesiacov
  • Bez konzervačných látok a umelých farbív
  • Nechýbajú v nich vitamíny a minerály
  • Sušienky pre deti PLASMON obsahujú obilné zložky
  • Balenie váži 120 g

Zloženie

Pšeničná múka, cukor, rastlinné oleje (slnečnicový, olivový), sušené odstredené mlieko, pšeničný škrob, jačmenný sladový výťažok, kypriace látky (hydrogénuhličitan amónny, hydrogénuhličitan sodný, difosforečnan disodný), uhličitan vápenatý, emulgátor: slnečnicový lecitín, arómy, fumarát železa, niacín, riboflavín, tiamín, vitamín B6. Alergény sú zvýraznené v zložení. Môže obsahovať stopy sóje. Skladujte na suchom mieste mimo zdrojov tepla. - nezameniteľná charakteristická chuť - rozplýva sa na jazyku - bez palmového oleja, farbív a konzervantov - ľahko stráviteľná - s obsahom tuku iba 8% - vyrobené v Taliansku z preverených surovín - pôvod všetkých surovín nájdete na plasmon.it/filiera - obsahuje 3 samostatné balíčky - každé balenie obsahuje 8 sušienok - limitovaná edícia Mangiastorie - rozprávači príbehov - každá desiata je príbehom - limitovaná edícia je k dispozícii iba do vypredania zásob - sušienky Plasmon sú ideálne pre konzumáciu v rámci pestrej a vyváženej stravy - odporúčané množstvo pre dojčatá (do jedného roka ) je 1 kus denne a pre batoľa (od jedného do troch rokov) 2 kusy denne

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 120 g
Počet ks v balení 24 ks

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Pridané vitamíny a minerály

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 6 mesiacov

Jednotlivé zložky

Zložky Obilné
Kód:  BABY19282
Produktové číslo:  8001040418291

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04