Obnoviť stránku

PLASMON AR 1 špeciálne počiatočné mlieko 350 g, 0 mes.+

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PLASMON AR 1 špeciálne počiatočné mlieko 350 g, 0 mes.+

Dojčenské mlieko PLASMON disponuje zložením, ktoré sa podobá materskému mlieku, preto je ideálne na správny a zdravý vývoj vášho bábätka. Počiatočné dojčenské mlieko je perfektným variantom na výživu vášho novorodeného bábätka. Je bohaté na živiny, ktoré sú dôležité na zdravý vývoj tých najmenších detí. Toto od výrobcu PLASMON má hmotnosť 350 g a balenie poskytuje 1 ks. Mlieko bez lepku a pridaného cukru bude pre vaše bábätko ideálne vhodné.

Dôležité funkcie dojčenského mlieka PLASMON AR 1 špeciálne počiatočné mlieko 350 g, 0 mes.+

  • Podporí správny detský vývoj
  • Dojčenské mlieko PLASMON patrí medzi počiatočné mlieka
  • Umelé mlieko radu Plasmon AR je ideálne pre deti od 0 mesiacov
  • Bez lepku a pridaného cukru
  • Umelé mlieko PLASMON ponúka hmotnosť 350 g
  • Balenie obsahuje 1 ks

Zloženie

Mlieko s 3. 2 % tuku (68 %), sušená demineralizovaná srvátka, rastlinné oleje (slnečnicový olej s vysokým obsahom kyseliny olejovej, repkový, slnečnicový, kokosový, sekvestračné činidlo: kyselina citrónová), maltodextríny, zahusťovadlo: DHA (olej získaný z mikroriasy Schizochytrium sp., DHA), zahusťovadlo: lokustová guma, mliečna laktóza, minerálne soli (chlorid draselný, citrát draselný, citrát sodný, chlorid horečnatý, uhličitan vápenatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran mangánatý, jodid draselný, seleničitan sodný), DHA (olej získaný z mikroriasy Schizochytrium sp. ), mikrokapsule Lipocal™ (fosforečnan vápenatý trojmocný, emulgátor: sójový lecitín), vitamíny (vitamín C, vitamín E, kyselina pantoténová, niacín, riboflavín, vitamín A, tiamín, vitamín B6, kyselina listová, vitamín K, biotín, vitamín D, vitamín B12), mikrokapsule Lipofer® (kukuričný škrob, pyrofosfát železitý, emulgátor: cholín bitartrát, inositol, taurín, emulgátor: sójový lecitín; nukleotidy (cytidín 5' -monofosfát, adenozín 5' -monofosfát, uridín 5' -monofosfát, inosín 5' -monofosfát, guanozín 5' -monofosfát), L-karnitín. Alergény viď tučne vyznačené zložky.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 350 g
Počet ks v balení 1 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Zloženie

Zloženie Bez lepku, Bez pridaného cukru

Podľa radu

Podľa radu Plasmon AR

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY19312
Produktové číslo:  8001040198162

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17