Obnoviť stránku

PLANTUR39 Hyaluron šampón 250 ml

Garancia najlepšej ceny
10,90 €

PLANTUR39 Hyaluron šampón 250 ml

Priali by ste si, aby vaše vlasy vyzerali vždy čisto a zdravo? To všetko vám zaistí šampón PLANTUR s objemom 250 ml. Bez strieborného šampónu sa nezaobídu blondínky, ktoré nemajú rady žltý tón vo vlasoch. Tento typ šampónu nie je ideálny ako náhrada bežného umývania vlasov, využitie nachádza len v zosvetľovaní odtieňa. PLANTUR39 Hyaluron šampón 250 ml je ideálnou voľbou na všetky typy vlasov a slabé a rednúce vlasy. Je špeciálne vyvinutý pre ženy. Ak trpíte vypadávaním vlasov, vďaka tomuto typu šampónu sa tohto problému zbavíte. Dokonca podporuje rast nových a zdravých vlasov. Pokiaľ vašim vlasom chýba hydratácia, tento typ bude tou správnou voľbou.

Dôležité prednosti šampónu PLANTUR39 Hyaluron šampón 250 ml

  • Vďaka tomuto šampónu budete mať vlasy čisté a zdravé
  • Strieborný šampón zaistí vašim vlasom studený blond odtieň
  • Šampón PLANTUR s objemom 250 ml
  • Na všetky typy vlasov
  • Dámsky šampón
  • Zamedzí vypadávaniu vlasov
  • Podieľa sa aj na raste vlasov
  • Vďaka nemu vlasy zostanú vždy hydratované

Zloženie

Laureth sulfát sodný, myreth sulfát sodný, laureth-2, PEG-3 distearát, panthenol, laureth sulfosukcinát disodný, chlorid sodný, propylenglykol, lauroylglutamát sodný, kofein, parfém, koko-glukosid, glyceryl oleát, PEG-120 methylglukóza dioleát, hydrolyzovaný pšeničný protein, polyquaternium-7, kyselina citronová, alantoin, PEG-40 hydrogenovaný ricinový olej, polyquaternium-10, extrakt z listů Camellia Sinensis, EDTA disodná, niacinamid, tokoferol, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chlorid, hyaluronát sodný, pentylenglykol, chlorid zinečnatý, rostlinný olej, benzoan sodný, sorban draselný, fenoxyethanol.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Vypadávanie, Rast, Hydratácia

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Slabé a rednúce

Objem

Objem 250 ml

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL7983
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008666752130
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19