Obnoviť stránku

PIZ BUIN Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion SPF 30 150 ml

4,3 4 hodnotení
9,40 €

PIZ BUIN Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion SPF 30 150 ml

Mlieko na opaľovanie Piz Buin Tan & Protect Intensifying Sun Lotion SPF 30 urýchľuje prirodzený proces opaľovania a zároveň spoľahlivo chráni pred poškodením kože slnečným žiarením. Tento špeciálny prípravok na opaľovanie disponuje exkluzívnou technológiou, ktorá stimuluje produkciu prirodzených pigmentov pleti a pokožku dostatočne vyživuje a hydratuje, čím predchádza jej lúpaniu. Mlieko má nemastnú a nelepivú textúru, ktorá je veľmi príjemná pri roztieraní aj pri následnom opaľovaní. Je odolná voči potu a vode.

Aktívne látky:
Hellioplex zaisťuje bunkovú ochranu pred škodlivými vplyvmi UVA a UVB žiarenia.
Melitan stimuluje produkciu prirodzených pigmentov pleti, čím urýchľuje opaľovanie.
Vitamíny E, C, a A hydratujú a vyživujú pokožku.

Ochranný faktor:
30

Použitie:
Naneste na telo 20 minút pred začiatkom opaľovania a podľa potreby opakujte.

Objem:
150 ml

Dermatologicky testované.

Zloženie:
[PR-011479], Aqua, Ethylhexyl Salicylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Butylene Glycol, VP/Eicosene Copolymer, Dimethicone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cetearyl Alcohol, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (Nano), Styrene/Acrylates Copolymer, PPG-5-Ceteth-20, Bis-Ethylhexylphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Acetyl Hexapeptide-1, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol, Potassium Lactate, Propylene Glycol, Dicetyl Phosphate, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Ceteth-10 Phosphate, Decyl Glucoside, Linseed Acid, PEG-8 Laurate, Acrylates Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Parfum

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Ochranný, Opaľovací
Špecifikácia Vodoodolné

Ochranný faktor

Ochranný faktor 30 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Mlieko
Rozsah Na telo

Určenie

Určenie Pre dospelých
Kód:  KSOP0139
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3574661184272

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16