Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Piz Buin Tan & Protect Tan Accelerating Oil Spray SPF15 150 ml

4,3 11 hodnotení
11,90 €

Piz Buin Tan & Protect Tan Accelerating Oil Spray SPF15 150 ml

Sprej na opaľovanie Piz Buin Tan & Protect Tan Accelerating Oil Spray SPF15 je prípravok, ktorý vám umožní dvojnásobne urýchliť prirodzený proces opaľovania. Tento sprej vám rýchlo a ľahko pomôže pri ochrane vašej pokožky pred nadmerným slnečným žiarením.
Tento skvelý opaľovací sprej obsahuje Metalin, ktorý urýchľuje prirodzený proces opálenia. Sprej má ľahkú konzistenciu, ktorá sa rýchlo absorbuje a pokožku nemastí. Vďaka baleniu vo forme spreja sa nanáša veľmi pohodlne, bez nutnosti ušpinenia rúk. Prípravok je dermatologicky testovaný a schválený. Má ochranný faktor SPF 15, ktorý zaisťuje nízku ochranu pred slnečným žiarením.
Tento sprej je vhodný pre používateľov, ktorých pokožka je na slnko zvyknutá a nie je úplne svetlá. Nízky ochranný faktor vám umožní bez problému ďalšie opaľovanie a vďaka špeciálnemu zloženiu bude vaša pokožka do zlatista opálená veľmi rýchlo.
Opaľujte sa rýchlo a bezpečne pomocou kvalitných opaľovacích prostriedkov!
Ochranný faktor:
SPF 15
Použitie:
Aplikujte 20 minút pred slnením a podľa potreby opakujte.
Objem:
150 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Ochranný, Opaľovací

Ochranný faktor

Ochranný faktor 15 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Sprej
Rozsah Na telo

Určenie

Určenie Pre dospelých
Kód:  KSOP0086j
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3574661192833

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04