Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PIZ BUIN Protect & Cool Refreshing Sun Mousse SPF15 150 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PIZ BUIN Protect & Cool Refreshing Sun Mousse SPF15 150 ml

Piz Buin je veľmi obľúbená značka ochrannej a ošetrujúce kozmetiky pre celú rodinu. Táto pena z kolekcie ochrany pred slnkom s ochranným faktorom 15 okamžite po nanesení účinne chráni vašu pokožku pred UVA/UVB žiarením. Je vo forme šumivej peny s ľahko vstrebateľnou textúrou, ktorá nezanecháva škvrny na oblečení. V horúcich dňoch vašu pokožku príjemne schladí. Vďaka tomu, že neobshahuje alkohol, je tiež hydratačná.

Kľúčové vlastnosti

  • Pena na opaľovanie od značky Piz Buin
  • SPF 15
  • Chráni okamžite po nanesení
  • Ľahká penová textúra
  • Chladivý efekt

Použitie

V dostatočnom množstve rovnomerne naneste na pokožku celého tela pred slnením. Po styku pokožky s vodou naneste opakovane.

Zloženie

aqua, dimethyl ether, butane, c12-15 alkyl benzoate, octocrylene, ethylhexyl salicylate, isobutane, propane, butylene glycol, isopropyl isostearate, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, butyl methoxydibenzoylmethane, triacontanyl pvp, chrysanthemum parthenium flower extract, tocopheryl acetate, aluminum starch octenylsuccinate, tribehenin, caprylyl glycol, glyceryl stearate, peg-100 stearate, potassium cetyl phosphate, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, disodium edta, sodium hydroxide, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, phenoxyethanol, potassium sorbate, parfum.

 

 

 
 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Ochranný faktor

Ochranný faktor 15 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Mlieko
Kód:  KSOP0278
Produktové číslo:  3574661240657
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02