Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PIZ BUIN Allergy Face Cream SPF50+ 40 ml

4,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PIZ BUIN Allergy Face Cream SPF50+ 40 ml

Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.

Prudké slnko dokáže potrápiť nielen na dovolenke pri mori, ale tiež pri vychádzkach do prírody a výletoch do hôr. Aby bola vaša pleť schopná vaše aktivity prestáť bez ujmy, je potreba ošetrovať ju kvalitným krémom na opaľovanie. Krém Allergy Face má vysoký ochranný faktor, ktorý ochráni vašu tvár pred škodlivým slnečným žiarením. Má upokojujúce účinky a predchádza slnečnej alergii aj dehydratáciu pleti. Buďte pozorní k potrebám svojej pleti!

Krém Allergy Face poskytuje vašej pleti celodennú hydratáciu a je odolný voči potu aj vode. Môžete ho tak bez obáv používať pri náročnejších aktivitách, kedy sa potíte alebo pri vodných hrách či športu. Krém je vhodný pre citlivú pleť tváre mužov aj žien. Zlepšuje pružnosť pleti, rozjasňuje ju a účinne bráni jej predčasnému starnutiu. Krém má ľahkú konzistenciu a jeho zloženie bolo dermatologicky testované a schválené. Doprajte svojej pleti maximálnu ochranu, aby bola zdravá, krásna a dlho mladistvá!
Aktívne látky:

  • Vitamín E – bojuje proti vonkajším škodlivým vplyvom a pôsobí preventívne proti starnutiu pleti.
  • Exkluzívna technológia Helioplex™ – zaisťuje bunkovú ochranu pred škodlivými vplyvmi UVA a UVB žiarenia.
  • SPF 50+ – účinne chráni pleť proti slnečnému žiareniu.

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.
Použitie:
Aplikujte na tvár v rovnomernej vrstve 20 minút pred slnením. Aplikáciu počas dňa podľa potreby opakujte.
Objem:
40 ml

Zloženie:
Aqua, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Glycerin, Butylene Glycol, Dimethicone, Silica, VP/Eicosene Copolymer, Cyclohexasiloxane, Methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol (nano), Styrene/Acrylates Copolymer, Butyrospermum Parkii Butter, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Cetyl Alcohol, Chrysanthemum Parthenium Flower Extract, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Pentylene Glycol, Propylene Glycol, Acrylates Copolymer, Sodium Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Cyclopentasiloxane, Linseed Acid, Glyceryl Stearate, PEG-75 Stearate, PEG-8 Laurate, Potassium Cetyl Phosphate, Decyl Glucoside, Steareth-20, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Ascorbyl Palmitate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Parfum

Kód:  KSOP0166
Produktové číslo:  3574660540499

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13