Obnoviť stránku

Piz Buin After Sun Soothing & Cooling Moisturising Lotion 200 ml

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Piz Buin After Sun Soothing & Cooling Moisturising Lotion 200 ml

Mlieko po opaľovaní Piz Buin After Sun Soothing & Cooling Moisturising Lotion je kozmetický prípravok na ošetrenie vašej pokožky po opaľovaní. Mlieko obsahuje ošetrujúce Aloe Vera a osviežujúci mentolový extrakt.
Toto mlieko po opaľovaní s veľmi dobre vyváženým zložením, ktoré obsahuje Aloe Vera a mentolový extrakt dokonale ošetrí a osvieži vašu pokožku po opaľovaní. Aloe Vera pomáha udržiavať prirodzenú hydratáciu pleti a dokáže ju udržať až 24 hodín. Obsah mentolu v mlieku dodáva okamžitý a dlhotrvajúci chladivý efekt.
Špeciálne zloženie tohto prípravku redukuje začervenanie kože spôsobené UV žiarením a pomáha vaše opálenie udržať dlhšiu dobu. Mlieko má príjemnú konzistenciu, ktorá sa dobre nanáša a príjemne chladí. Po ošetrení týmto prípravkom bude vaša pleť dokonale hydratovaná, jemná a pružná. Doprajte vášmu opáleniu kvalitné ošetrenie, výsledok vás poteší!
Aktívne látky:

  • Aloe Vera pomáha udržiavať prirodzenú hydratáciu pleti a dokáže ju udržať až 24 hodín.
  • Obsah mentolu v mlieku dodáva okamžitý a dlhotrvajúci chladivý efekt.


Použitie:
Naneste po opaľovaní na čistú pokožku v potrebnom množstve, jemne rozotrite a nechajte dobre vstrebať. Opakujte podľa potreby aj niekoľkokrát.
Tip:
Používajte s ďalšími prípravkami z rovnakej série, výsledok bude perfektný.
Objem:
200 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ produktu

Fáza opaľovania Po opaľovaní
Kód:  KSOP0086e
Produktové číslo:  3574661031934

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18