Obnoviť stránku

PILATEN White mask 75 g

Zobraziť alternatívy
Pri kúpe 1 ks 5,69 €/ks
Pri kúpe 2 ks 5,31 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 4,94 €/ks

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PILATEN White mask 75 g

Pleťová zlupovacia maska PILATEN White mask patrí medzi kozmetické prípravky kórejskej značky, ktorej tvárové masky z prírodných látok sa stali celosvetovým hitom. Použitie bielej pleťovej masky vám zaistí hĺbkové vyčistenie pleti, dokonalé odstránenie odumretých kožných buniek a čiernych bodiek. Veľmi efektívne čistenie pleti vám pomôže nielen predchádzať vzniku akné, ale vďaka účinnému zloženiu zlupovacej masky poskytnete vašej pleti tiež výbornú výživu a hydratáciu. Stačí 15 minút a nanesená maska vytvorí na pokožke film, ktorý na seba naviaže všetky nečistoty. Tie potom z pleti odstránite jednoducho spoločne s maskou. Vaša pleť bude čistá, jemná a bez viditeľných pórov. Aj bábätká vám ju budú závidieť.

Kľúčové vlastnosti biele pleťovej zlupovacej masky PILATEN White mask

  • Prírodná kozmetika kórejskej značky, ktorá sa stala celosvetovým hitom
  • Pleťová zlupovacia maska PILATEN White mask s obsahom bieleho ílu
  • Prírodná kozmetika na šetrné ale hĺbkové čistenie pleti
  • Dokonalé odstránenie odumretých kožných buniek a čiernych bodiek
  • Biela ílová maska Pilaten na hĺbkové vyživenie a hydratáciu pleti
  • Maska zložená z prírodných aktívnych látok (biely íl, aloe vera, výťažok z kaktusu ...)
  • Obsiahnutý biely íl na odstránenie nadbytočného kožného mazu z pokožky
  • Kyselina hyalurónová na výnimočnú hydratáciu a vyhladenie pleti
  • White Clay Mask na krásnu, čistú, jemnú pleť bez viditeľných pórov

Aktívne látky:

  • Extrakt z bieleho ílu – má výborné čistiace, upokojujúce a zmatňujúce účinky, dokáže účinne absorbovať z pokožky nadbytočný kožný maz i nečistoty, pomáha odstrániť odumreté kožné bunky, vyhladzuje pleť a čistí póry
  • Výťažok z kaktusu – vyhladzuje pokožku
  • Gél z Aloe Vera – má zvlhčovacie, upokojujúce a hydratačné účinky (viaže na seba vlhkosť), obsahuje polysacharidy, enzýmy, vitamíny A, B, C a E, minerály, stopové prvky, aminokyseliny, jantárovú a salicylovú kyselinu, je vhodný na všetky typy pleti vrátane citlivej, funguje ako antioxidant, zlepšuje regeneráciu
  • Kyselina hyalurónová – má skvelé antioxidačné vlastnosti a protizápalové účinky, patrí k dôležitým zložkám potrebným na regeneráciu pokožky, je schopná viazať vodu a to až na 4 000-násobok vlastnej váhy, zaisťuje pleti neprekonateľnú hydratáciu a jemnosť, pôsobí na stimuláciu a rast nových buniek a tým obmedzuje tvorbu vrások, zlepšuje pevnosť a pružnosť pleti, zmäkčuje a vyhladzuje pokožku, zjednocuje tón pleti

Zloženie:
Aqua, Distarch Phosphate, Butylene Glycol, Sodium Lauroyl Collagen Amino Acids, Dimethyl acrylamide/Sodium acryloyldimethyltaurate Crosspolymer, Niacinamide, Kaolin, Bentonite, Hyaluronic acid, Opuntia dillenii Extract, Aloe Yohjyu Matsu Ekisu, Hydrolyzed Collagen, Imidazolidinyl Urea, Parfum

Spôsob použitia:

  1. Dôkladne si vyčistite tvár pomocou vášho obľúbeného čistiaceho prípravku a pleť osušte.
  2. Položte na pleť nahriaty uterák a nechajte teplo z neho pôsobiť 1 až 2 minúty. Pleť zmäkne a bude pripravená na správnu aplikáciu pleťovej masky.
  3. Opatrne naneste masku na celú tvár alebo len na T-zóny.
  4. Nechajte pôsobiť 15 – 20 minút kým maska úplne nezaschne a nevytvorí sa z nej kompaktný film. Zlúpnite masku od spodnej časti tváre smerom nahor. Tvár opláchnite studenou vodou.
  5. Na dosiahnutie najlepších výsledkov používajte 1 – 2-krát týždenne. V prípade vzniku podráždenia pokožky prestaňte používať.

Upozornenie pre spotrebiteľov:
Ak masku používate prvýkrát, vyskúšajte ju najprv na pár minút na vnútornej strane predlaktia. Ak nezaznamenáte žiadnu negatívnu reakciu, môžete ju použiť bez obáv na tvár. V prípade negatívnej reakcie ako začervenanie a pod., masku na tvár nepoužívajte.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 75 g (0,08 kg)

Typ

Typ Zlupovacia

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Proti vráskam, Čistenie
Kód:  PLK567
Produktové číslo:  6956219101370

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18