Obnoviť stránku

Pikatec Súprava na sklo veľká

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pikatec Súprava na sklo veľká

Táto súprava vám výrazne uľahčí umývanie okien a sklenených plôch. Naviac povrch ošetrený pomocou prostriedkov s nanotechnológiou, ktorá vytvára tenký ochranný film, zostane dlhšie čistý a chránený. Častice majú veľkosť miliardtina metra, tým spoľahlivo vyplnia aj tie najmenšie praskliny a zabránia usadzovaniu nečistôt po dobu až dvoch rokov. Takto ošetrený povrch sa menej špiní, odpudzuje vodu, mastnoty, prach a je antibakteriálny. Ak sa obávate zložitej aplikácie, sú vaše obavy nepárne. Iste to hravo zvládnete. Povrch vydrží dlhšie čistý a vy sa môžete venovať rodine či svojim záľubám. 

Kľúčové vlastnosti súpravy na sklo Pikatec

  • Vytvára ochranný film na povrchu
  • Zabraňuje usadzovaniu nečistôt a prachu
  • Pôsobí vodoodpudivo
  • Znižuje početnosť a časovú náročnosť upratovania
  • Jednoduchá aplikácia
  • Súprava na sklo Pikatec vystačí na 30 m2

Jednoduchá aplikácia

Nanesenie nie je vôbec zložité. Stačí vám k nemu 5 krokov. Povrch je potrebné najskôr dôkladne vyčistiť a odmastiť. Potom naneste ochrannú politúru, nechajte niekoľko minút pôsobiť a následne rozleštite pomocou handričky. Nakoniec ostáva už len aktivácia. Potom opláchnete či utrite povrch za účelom "naštartovania" hydrofóbneho (odperlovacieho) efektu.

Súprava obsahuje:
Čistič skla 190 ml
Ochrana na sklo 140 ml

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Nano

Objem

Objem 0,33 l
Kód:  AUPR16389
Produktové číslo:  180231010078
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17