Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Philips AVENT SCD630 / 52

4,9 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips AVENT SCD630 / 52

Vždy nablízku dieťaťu

Zariadenie Philips Avent SCD630 umožňuje neustály kontakt s vaším dieťaťom - bezpečne a dôverne. Svoje dieťa budete počuť v dokonalej zvukovej kvalite a tiež ho uvidíte vďaka krištáľovo čistému obrazu (LCD displej s veľkosťou 3,5"), vo dne aj v noci.

Bezpečné súkromné pripojenie

Sloboda, flexibilita, pokoj a pohodlie

Spoľahlivosť a istota

Bezpečné soukromé připojení

Bezpečné súkromné ??pripojenie

Dôverné a zabezpečené pripojenie pomocou adaptívnej technológie FHSS vám umožní mať neustály prehľad. K tomu navyše máte k dispozícii 3,5" obrazovku s vysokým rozlíšením. Vďaka kvalitným mikrofónom všetko aj veľmi čisto počujete.

Sloboda, flexibilita, pokoj a pohodlie

Správna elektronická opatrovateľka musí mať nielen veľký dosah (v tomto prípade až 300 metrov), ale tiež možnosť púšťania upokojujúcich uspávaniek.

Dostatečný dosah
Kontrolky stavu

Spoľahlivosť a istota

Philips Avent Baby monitor má celkom tri kontroly úrovne zvuku a nechýba ani kontrolka na signalizáciu funkčného spojenia. Prínosnou vlastnosťou je tiež sledovanie teploty v detskej izbe.

Philips AVENT SCD630/52

Vždy nablízku dieťaťu

3,5" barevná obrazovka

3,5" farebná obrazovka s vysokým rozlíšením a krištáľovo čistým nočným videním

Sledujte svoje dieťa vo dne v noci vďaka krištáľovo čistému infračervenému nočnému videniu, ktoré sa v noci automaticky zapne. Užite si chvíľky, kedy vaše dieťa spí, vo vysokom rozlíšení a na mimoriadne veľkej farebnej obrazovke s priemerom 3,5". S 2-násobným digitálnym priblížením a zväčšením pre mimoriadnu istotu, aby ste mali prehľad o všetkom, čo vaše dieťa práve robí.

Dosah až 300 metrů

Dosah až 300 metrov

Dosah vnútri až 50 metrov, dosah vonku až 300 metrov.

Ukolébavky

Príjemné nočné svetlo a uspávanky upokoja vašu ratolesť

Nič neutíši nepokojné dieťa tak dobre ako príjemná uspávanka a hrejivá, ukľudňujúca svetelná žiara. Na diaľku môžete vybrať jednu z piatich upokojujúcich melódií či zapnúť nočné svetlo, ktoré vaše dieťa ľahko a rýchlo uspí.

Zůstaňte v dosahu a mluvte na dítě

Zostaňte v dosahu a hovorte na dieťa

Niekedy vaše dieťa len potrebuje počuť váš upokojujúci hlas. Vďaka tejto dôležitej funkcii môžete byť v spojení so svojim dieťaťom jediným stlačením odkiaľkoľvek z domácnosti.

Upozornění vibracemi

Upozornenie vibráciami

Prispôsobte si nastavenia upozornenia a využite tichú a jemnú vibráciu rodičovskej jednotky.

Sledujte teplotu v dětském pokoji

Sledujte teplotu v detskej izbe

Snímač teploty s prispôsobeným upozornením umožňuje sledovať podmienky v detskej izbe. Dieťa ešte nemá tak dobrú reguláciu telesnej teploty ako vy a aj mierna zmena teploty ho môže znepokojiť. Ak sa podmienky v detskej izbe zmenia, prispôsobený snímač vlhkosti vás okamžite upozorní na digitálnom displeji rodičovskej jednotky.

 

Parametre a špecifikácia

Prenos zvuku

Prenos zvuku Digitálne

Typ

Typ pestúnky S prenosom obrazu (video)

Vlastnosti

Dosah 300 m
Napájanie rodičovskej jednotky Sieť (230 V), Batéria
Napájanie detskej jednotky Sieť (230 V)

Funkcie

Funkcie S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Vibračné upozornenie, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Eco režim, Vox funkcia, Nočné videnie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia)
Kód:  EAZ4001t
Produktové číslo:  8710103745471
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19