Obnoviť stránku

Philips AVENT lyžičky

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips AVENT lyžičky

Spoločnosť Philips pôsobí aj na trhu s detskými potrebami. Pod označením Avent tak prichádza so špeciálnou detskou lyžičkou, ktorá bola navrhnutá tak, aby dieťaťu dokonale padla do ruky. Radosť z každej novo naučenej veci u dieťaťa môžete prehĺbiť, keď sa dieťa naučí samo obslúžiť v momente, keď má hlad. Lyžička disponuje špeciálnou mäkkou špičkou, ktorá zabráni poškodeniu ďasien dieťaťa. Nehrozia tak žiadne poranenia a navyše je doplnená o veselú kresbu, ktorá premení stolovanie vášho dieťaťa na zábavu.

Po použití možno lyžičku pridať ku špinavému riadu do umývačky. V balení sú lyžičky dodávané po dvoch, a tak vám bude druhá hneď k dispozícii. Samozrejmosťou tohto produktu je nezávadnosť. Lyžičky totiž neobsahujú žiadne škodlivé látky (BPA). Vhodné sú pre batoľatá od šiesteho mesiaca veku.

Vlastnosti

  • Dlhá a protišmyková rukoväť
  • Použitie už od šiestich mesiacov
  • Je možné umývať v umývačke
  • mäkká špička
  • 0% BPA
  • Balenie obsahuje 2 lyžičky
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Vhodné do umývačky
Kód:  AVE036
Produktové číslo:  8710103526957
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11