Obnoviť stránku

Philips AVENT Dojčenská fľaša Classic+, 260 ml - opica

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips AVENT Dojčenská fľaša Classic+, 260 ml - opica

Potrebujete kombinovať dojčenie a pitie z fľaše? K tomu vám poslúži Philips AVENT dojčenská fľaša Classic+ . Táto fľaša je navrhnutá v tvare prsníka, aby dieťa aj naďalej prirodzene pohybovalo jazykom a využívalo tak sací reflex ako pri dojčení. Súčasne si dieťa samo kontroluje tok mlieka tak, ako pri dojčení. Mäkký cumlík má široký tvar, vďaka tomu dieťa zoširoka otvorí ústa a k cumlíku sa doslova prisaje. Je to ideálna kombinácia pre dojčenie a kŕmenie z fľaše bez nebezpečenstva predčasného ukončenia dojčenia. Oceníte tiež prehľadnú stupnicu pomocou ktorej môžete určiť, koľko vaše dieťa vypilo.

Kľúčové vlastnosti Philips AVENT dojčenskej fľaše Classic+ s motívom opice

  • Kombinuje dojčenie a kŕmenie z fľaše
  • Podporuje prirodzený sací reflex
  • Dojčenská fľaša Classic+ má anti-kolikový systém
  • Jednoduché čistenie
  • Jednoduché používanie
  • Philips AVENT dojčenská fľaša Classic+ má tesniaci systém
  • Obsahuje cumlík s pomalým prietokom (2 otvormi) a priehľadné viečko
  • Antiflex ventil udržuje vzduch mimo bruško bábätka

Anti-kolikový systém Philips AVENT dojčenskej fľaše Classic+

Patentovaný silikónový cumlík dojčenskej fľaše Classic+ obsahuje 2 ventily, ktorými prechádza vzduch do fľaštičky a predchádza tak vzniku vákua vo fľaštičke a prehĺtaniu vzduchu počas kŕmenia. Tým je zaistené spokojné a neprerušované dojčenie. Tieto ventily eliminujú prechádzanie vzduchu do bruška dieťaťa a tým značne znižujú koliky. Silikónový cumlík AVENT je navrhnutý tak, aby čo najviac pripomínal mamičkin prsník. 

Jednoduché a ľahké používanie dojčenskej fľaše Classic+

Philips AVENT dojčenská fľaša Classic+ má veľmi jednoduché používanie a jednoduché čistenie. Hrdlo fľaše je širšie, teda aj nalievanie a čistenie je oveľa jednoduchšie. Zmontovať fľaštičku zvládnete behom pár sekúnd, je zložená len z niekoľkých dielov, ktoré sú upravené pre rýchlu a jednoduchú montáž. Tvar fľaštičky je navrhnutý tak, aby aj detské ručičky boli schopné ju uchopiť a to zo všetkých strán. Viečko fľaše Natural tesne prilieha, nemusíte mať teda obavy z vylievania obsahu fľaštičky bez toho aby ste použili tesniace viečka. 

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 260 ml

Materiál

Materiál fľaše Plast

Vlastnosti

Vlastnosti fľaše Antikoliková
Vlastnosti cumlíka Vhodná pre dojčené deti

Typ

Typ Pre dojčené deti, Antikolikový
Kód:  BABY5962
Produktové číslo:  8710103809418
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11