Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Philips AVENT dojčenská fľaša Natural 330ml

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips AVENT dojčenská fľaša Natural 330ml

Priehlednú dojčenskú fľašu Philips AVENT Natural si rýchlo obľúbite. Kŕmenie z tejto polypropylénovej fľaštičky je príjemné ako pre vás, tak pre vaše dieťa. Cumlík podporuje prirodzené prisatie podobné ako pri dojčení, a tak umožňuje ľahšiu kombináciu kŕmenia z prsníka a fľaše.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduchá kombinácia kŕmenia z prsníka a fľaše
  • Príjemný široký cumlík zaisťuje väčšie pohodlie a spokojnosť bábätka
  • Skvelý ergonomický tvar umožňuje jednoduchšie a pohodlnejšie držanie
  • Široké hrdlo zaistí jednoduché umývanie a plnenie
  • Fľaša sa ľahko a rýchlo zostavuje
  • neobsahuje BPA

Tvar okvetných lístkov v cumlíku zvyšuje mäkkosť a pružnosť, bez toho aby došlo k jeho stlačeniu. Kŕmenie tak bude pre vaše dieťa veľmi pohodlné. Inovovaný dvojitý ventil znižuje riziko koliky a nepohodlie tým, že vzduch neprúdi do bruška dieťaťa, ale do fľaše.

Fľaša Philips AVENT Natural je kompatibilná s výrobkami rady Philips AVENT, výnimkou sú fľaše Classic a držadlá hrnčekov. Pre fľaše Philips AVENT Natural je odporúčané používať iba cumlíky Philips AVENT Natural.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 330 ml

Materiál

Materiál fľaše Plast
Kód:  AVE033
Produktové číslo:  8710103591122
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14