Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PFEILRING SOLINGEN Nožničky na nechtovú kožtičku 4260 Made in Solingen

4,1 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
18,90 €

PFEILRING SOLINGEN Nožničky na nechtovú kožtičku 4260 Made in Solingen

Pfeilring Original Solingen Nožničky na nechtovú kožičku 4260 sú luxusným nástrojom na manikúru. Nožničky sú vyrobené v najvyššej možnej kvalite a sú vhodné na profesionálne i domáce použitie. Každé nožničky sú doplnené logom firmy a číslom výrobku. Tento jedinečný pomocník bol vyrobený výrobcom, ktorý má viac ako 100 ročnú tradíciu!
Manikúra je kozmetická procedúra, počas ktorej dochádza ku kultivácii rúk s hlavným dôrazom na nechty a ich okolie. Hlavným predmetom je čistenie nechtov, ich zarovnanie a odstránenie odumretej kože z ich okolia. Manikúra je často ponúkaná v špecializovaných kozmetických salónoch a nechtových štúdiách. Stále častejšie však začínajú ženy aj muži vyhľadávať kvalitné pomôcky, ktoré by im pomohli s dokonalou úpravou nechtov na rukách aj v pohodlí ich domova. Táto luxusná pomôcka na domácu manikúru zaručene splní vaše požiadavky!
Tento luxusný nástroj vám bude spoľahlivým pomocníkom pri vašej domácej manikúre. So špičkovým nástrojom bude vaša manikúra príjemnou relaxačnou záležitosťou, ktorú si môžete užívať v pohodlí svojho domova. Povrchová úprava nožničiek je z lesklého niklu a ich veľkosť je 9 cm.
Manikúra sa používa z kozmetických, ale aj lekárskych dôvodov, s cieľom udržať si nechty krásne a zdravé. Každý spotrebiteľ by mal však používať svoju manikúru, aby sa prípadné infekcie nešírili na ďalších členov domácnosti. No aj v prípade, že máte svoju osobnú manikúru by ste mali dodržiavať niektoré hygienické postupy, ako je napríklad umývanie a dezinfekcia nástrojov, občasné premazanie a tiež uchovávanie nástrojov v suchom prostredí.
Výrobky Solingen sú vysoko kvalitné výrobky, ktoré sa preslávili predovšetkým svojim špičkovým spracovaním a dlhou životnosťou. Nástroje sú vyrobené z veľmi kvalitných a odolných materiálov.  Stavte na kvalitu a zaobstarajte si nožničky na kožičku Solingen!
Rozmer:

9 cm
Povrchová úprava:
Lesklý nikel

Parametre a špecifikácia

Určenie a využitie

Určenie Na kožtičku
Využitie Manikúra aj pedikúra

Materiál

Materiál nástroja Nikel

Povrchová úprava

Povrchová úprava Lesk

Motív

Motív Bez motívu

Farba

Farba Zlatá

Rozmery

Výška 9 cm
Kód:  KSMA0053
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4003349030246

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03