Obnoviť stránku

PERWOLL White 2 l

4,7 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 4,49 €/ks
Pri kúpe 2 ks 4,12 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 3,73 €/ks

PERWOLL White 2 l

Priali ste si mať vždy krásne bielu bielizeň bez najmenších stôp šedivosti? Ponúkame vám tento špeciálny prací prostriedok na biele oblečenie ReNew+ White od Perwoll, s ktorým sa vám splní vaše prianie. Obsahuje totiž optické rozjasňovače, ktoré obnovujú bielu pri každom praní. Prostriedok je navyše vybavený vylepšeným odstraňovaním zašednutia a takisto odstraňovaním škaredých škvŕn pre tú najlepšiu bielu. Vaše oblečenie tak zostane dlhšie žiarivo biele a bude vzbudzovať dojem, akoby bolo stále nové. Je vhodný najmä na biele oblečenie a všetky druhy tkanín od bavlny cez vlnu a hodváb až po umelé vlákna. Kúpu tohto výrobku od Perwollu určite neoľutujete.

Vlastnosti

  • Optické rozjasňovače
  • Odstraňuje vyblednutie
  • 1 liter = 16 praní

Zloženie:
5 – 15 % aniónové povrchovo aktívne látky, < 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, mydlo, fosfonáty, enzýmy, optické rozjasňovače, parfum (alpha-Isomethyl ionone), konzervačné činidlá (benzisothiazolinone, methylisothiazolinone)

 

Parametre a špecifikácia

Použitie

Farba bielizne Na bielu bielizeň
Vlastnosti Zachovanie intenzity farby

Počet praní

Počet praní 33
Kód:  PPR096
Produktové číslo:  9000100554862

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19